Oto işaretleme programı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RAMMFİRE tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Arkadaşlar global avrupa 1 serverinde ***** ve ****** klanı başta olmak üsere bu programı kullanıyor şimdi ben kimseye iftira atmıyorum yada bi söylenişte bulunmıyorum fakat ben emayı atıyorum daha emanın bitmesine milyonda 1 saniye kala adam tak diye işaretleyip kesiyo hangi ara işaretliyo hangi ara görüyo ALLAH aşkına kullanıyolar kullanıyolar kullanıyorlar işte bunun başka bir açıklaması yokki Neden kullanıyorsunus neden insanların hakkını yemek çokmu hoşunusa gidiyor..Ve bu programı parayla satanlarda var Sürekli bu tip programları adminler satıyor diye dedikodu dolanıyo etrafta eğer bu doğruysa biz boşuna oynuyoruz demektir..Bir oyun admini bile çıkar için bir program satıyorsa bir oyuncununda gidip illagel program kullanmasını çok görmeyin bence..

iyi oyunlar (tabi iyi oyun kaldıya)

2. Merhaba ,

Forum kuralları gereği isimleri düzenlemem gerekiyor.

Konuya gelirsek forumdan bizlerin yapabileceği birşey yok fakat bir çok defa bu konuları ilettik ve iletiyoruz. Gerekli çalışmalar mutlaka yapılıyordur.

Ayrıca belli aralıklarla tarama sistemi tarafından belirlenen hesaplar kapatılıyor. Bunlar oyunda haksız kazanç elde etmeye yarayan bütün illegal programları kapsıyor.

Bu tür programları Admin'ler satıyor diye laf çıkartırlar bu zor birşey değil. Fakat ben gerçekliği olduğunu sanmıyorum.

İyi forumlar.

3. Adminlerin böyle birşey yapacağına nasıl inanırsın kardeş, bu illegal işlere bulaşan kişiler adminlere iftira ederek yaptıkları şeyi meşru kılmaya çalışıyor, bak adminler bile yapıyorsa diyor insanlar ve bu hataya düşüyor ama düşenler illa cezasını çekiyor ve ban alıyor. birinci sıradaki adam bile ban aldı bizim serverda. bu yaptıkları algı operasyonudur, bu tür iftiralara ve hile programlarına kanmayın.

4. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

dostum şöyle birşey var adam bot kullansa anlarım taramalarda tespit edilir bannlanır fakat adam öle bir program kullanıyorki mesela empi atıp kaçıyorsun sen işaretlemesi imkansıs empin bittiğin anın saniyenin 9999999999 milyon 9999999 unu geçmeden adam seni tak diye işaretliyor böyle birşey mümkünmü ?? tabi değil şimdi merak ettiğim sistem bu tür program kullananlarıda yakalıyormu

5. Merhaba ,

Ema atıldığında bazen etkilenmiyor ve hatta işaret bile kalkmıyor. Her zaman olmuyor fakat bir çok kişinin başına gelmiştir. Savaşırken menzil dışında olunca mı yoksa flash player kaynaklı denk geldiği zaman mı oluyor bilemiyorum ama ema atılınca rakipteki işaret iptal olmuyor yani yine tıklamış oluyorsunuz. Bu durumda ema attık fakat işte etkilemedi gibi düşünce oluşuyor.

İllegal programlar ile ilgili her türlü çalışmalar yapılıyor ve sistem elbette ayırt ederek tespit ediyordur.

İyi forumlar.

6. aynen hocam böyle şeyler benimde başıma çok geliyor.
    ya mesela adam emp attı kaçtı felan bazen küçük haritamda gene gösteriyor son vuruşu bana yaptığı için. ondan sonra minimaptan tıklamak kolay geliyor yada adamı yakalamak :)

Oto tıklama olayına gelince spaceballda "kaza kurşununa" kaç defa öldüm haddi hesabı yok. spearheadde "sonsuz kamuflaj" adını verdiğim yeteneğime rağmen

7. kıyamet modum haklı oyunda benimde sıklıkla başıma geliyor. karşıdaki ema atıyor ama ben hemen tıklayabiliyorum. karşıdakinin internet pc hızı benimkinden yavaş olduğundan kaynaklanıyodur. bir de dikkat edersen kamufle birisi yanındayken ema attığında her zaman kamuflajı bozulmuyor.

8. Merhaba ,

Flash Player ve tarayıcı kaynaklı bir oyun olduğu için bazı aksaklıklar yada sıkıntılar olabiliyor arkadaşlar. Herşey hile olmayabilir yani bir çok durumla hepimiz karşılaşıyoruz fakat bir çoğu tarayıcı , flash player v.b. şeylerle ilgili olabiliyor.

Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

titans___ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.