oto işaretleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PαşαM tarafından 15 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PαşαM

PαşαM User

şu anda öyle sinirliyim ki. ban yememek için kendimi tutuyorum. adamlarda oto işaretleme var. 4 kişi 9 kişiyi pert etti. 9 kişinin gemiside full vurduğunu oturtur. ema atıyorum adam hala sıkabiliyor.hız konfisinde adam benden hızlı gidiyor aynı gemi beslemeler hepsi full. internet sorunu demeyin 50mbit internet hız ile oynuyorum.pc sağlam.başkasında sorun çıkmıyor bu adamlar geldimi oyun donuyor.denemek için 2. konfiyi full kalkan yaptım full hız. adamlar işaretledi sıkıyor ema attım.kamufle aldım. süresi bitince hepsi birden işaretledi ve sıktı.support biraz daha gayret etsin. oyundaki yeniliklere odaklanacağına hilelere ve buglara çözüm bulsun lütfen.ayrıca o vatandaşın biri full hız varken 60 bin 55 bin x4 ,89bin 100 bin rsb sıkıyordu. kalkanıda325 bin. buyrun düşünün bakalım nasıl oluyorbu konfi.herşeyim full çiftler bile var eksik yok bende. ama adam pert ediyor beni.ki bu adam 3 hafta öncesine kadar beni gördümü ya oyunu kapatır yada porttan çıkmazdı

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu tür konuları Foruma değilde supporta bildirirseniz daha faydalı olacağı kanısındayım.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.