oto lazer cpu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OpTİMuS tarafından 22 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OpTİMuS

OpTİMuS User

lazerlerimi sarı taşla besliyorum ama sürekli o ekranı açmaktan sıkıldım. bu cpu neden otomatik besleme yapmıyor labor cpu3 sadece lazerleri güçlendirir diyor ancak çalışmıyor. nasıl aktif oluyor bu

2. kullanmadığım için bilmiyorum ama ya hangardan hangi taşla beslemen gerektiğini seçmen gerekiyordur ya da oyun ekranından cpu lar kısmından bu ayarı yapman gerekir diye düşünüyorum çünkü benzer sistemler oyunda bu şekilde çalışmakta..

3. cpu taktıgında 1 kere 1 olarak lazeri o taşla besle sonra kendi o taş biriktikce kaç olursa olsun lazere atar. ama cpu takınca 2 konfiyede taktıktan sonra 1 besleme yapman lazım yön vermeden calısmıyor :D

4. OpTİMuS

OpTİMuS User

dediğinizi yaptım olmuyor

5. adeniza

adeniza User

Ayarlar kısmında Gameplay kısmında laboratuvar CPU ile otomatik silah geliştirmeyi aktif hale getir. Sanırım artık olacaktır.

6. yanlış hatırlamıyorsam vip olman lazım

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  7. OpTİMuS

OpTİMuS User

sorun çözüldü teşekkür ederim

8. Katil_10

Katil_10 User

Hiç bir forum yetkilisi cevap bile vermemiş! Ama saygı değer forum üyeleri kendi aralarında birbirlerine yardımcı olmuşlar...

Skaylab üzerinden geceleri yüklü miktarda sarı atş atınız. Fazladan gelmesi için ambar kapasitesi yüksek bir geminizin içine ambar genişletici koyun ve tadını çıkartın... Bu şekilde sürekli besleme yapmanızı gerektiren bir durumla karşılaşmamış olursunuz.

İyi forumlar.

9. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Forumumuz da her konuya mutlaka öncelikli olarak modlar cevap verecek diye bir kural yok. Oyuncularda birbirine yardımcı olabilir. Sürekli kışkırtıcı mesajlarınız var forumda.

Çok muhalif oyuncu gördüm haklı yanlarını savundum, haksız yanlarını söyledim ama siz çok değişiksiniz çözemedim.

İyi Forumlar.

10. Sayın adminim nasıl yani modlar cevap verecek diye bir kural yok. Size maaş vermiyor mu bunlar ? O kadar emek harcıyorsunuz, zaman harcıyorsunuz yani bu bir iş değil mi ? Yoksa facebook sayfalarında adminlik gibi bir şey mi ?Bunu merak ettim ve bu yüzden sordum tamamen samimi ve iyi niyetli bir şekilde. Sizleri seviyoruz yani forum görevlileri iyide destek birimi ve tepesin dekini sevmiyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.