oto roket alma asistanı güncellemesi.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CANAVAR** tarafından 24 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

roket alma asistanına SAR-01 eklensinmi?

1. evet

96,7%
  2. hayır

3,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba bir çoğumuz roket alma asistanı cpu'nun ne işe yaradığını biliyoruz ama bu cpu da bütün roketler olmasına rağmen SAR-01 Roketi bulunmuyor ve roket depomuz dolduğu için satın alamıyoruz ama bu roket gerçekten NPC lerde etkili bir roket bkz.
    SAR-01 roket :ADETİ:2000 C. cpu: 500 adet alıcağı için 500x2000=1.000.000 C.

şimdi 1milyon credi çok diyeceksiniz ama çoğumuz eco-10 kullanıyoruz oda 750bin c. geliyor arada o kadar fark yok yaratık kalkanı bitince ecoya dönersek kâR bile ederiz kalkanımızda inmez serice kasılabiliriz.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben destekliyorum önemsiz bir roket değil o yüzden eklenmeli.

İyi forumlar

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Ben de destekliyorum +1

4. teşekkürler konu destek lütfen!!

5. The*Reaper

The*Reaper User

Ön sıralardan yerimizi kapalım :)
    hayır diyenlerin nedenini açıklayamayacağı, oyun için "Geçek" anlamda "Gerekli" bir konu modlarımızın haftalık raporlarına eklemesini temenni ederim :)
    Hoş sohbetler.

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Bende destekliyorum

7. bencede boyle birşey için aslında konu bile açmaya gerek yok sar-01 eklemeyi unutmuşlar direk yapmaları lazım :)

8. nasıl denk getirmişsen tam 1 sene önce açmış olduğum konunun aynısı :)
    tabii ki destekliyorum ben açtığımda pek rağbet görmemişti .
    Eski forumdaki konu linkim ;
    Bu da link paylaşımı yasak olduğundan kaldırılma ihtimaline karşı resim (Link bigpoint olmasına rağmen :eek:)
    Olur diye umalım , daha çok umarız :D

9. :D aklıma geldi bianda sar-01 manuel olarak satın alıyorum bi anda çileden çıktım konu açtım. ama yinede rağbet görmüyor heralde bigpointin ilgisini çekmek için 10bin evet oyuna ihtiyaç var yada 1milyon burda boşa kürek çekiyoruz.

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  10. MKS-705

MKS-705 User

destek AMASYA

11. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Bence yararlı olacagını düşünüyorum konuyu açan arkadaşımızın dediği gibi depo dolu olunca alamıyoruz oyum olumlu.

Keyifli Forumlar.

12. eyvallah modum destek için.

13. bendende +1

14. Hep destek, Tam destek +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.