Oto Toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AmazingChicken123 tarafından 19 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bana oto toplama modülü 1. seviye ile 2. seviye arasındaki menzil farkını söyleyebilirmisiniz ? Çok farkediyormu yani ?

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. Aliens

Aliens User

Ben sorunuzu başka bir şekilde cevaplayacağım, PET için ne alırsanız alın (protokol-modül) kesinlikle 1 ve 2 seviye almayın. Sadece 3 seviye alın. Sorunuzun asıl cevabı ise;
    Otomatik Toplayıcı Modülü SVY-1= Menzil 700 Fiyatı:7.500 U.
    Otomatik Toplayıcı Modülü SVY-2= Menzil 1500 Fiyatı:17.500 U.
    Otomatik Toplayıcı Modülü SVY-3= Menzil 2500 Fiyatı:37.500 U.

Yani yukarıdan anlaşılacağı üzere seviye 1 ve 2 almak mantıklı değil.

3. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

(APOLLO18) arkadaşımızın dediğine katılıyorum PET için ne alacaksanız 3 seviye almanızı öneririm.

Otomatik Toplayıcı Modülü SVY-1= Menzil 700
    Otomatik Toplayıcı Modülü SVY-2= Menzil 1500
    Otomatik Toplayıcı Modülü SVY-3= Menzil 2500

Menzil aralıklarıda arkadaşımızın dediği gibi.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bence biraz daha bekleyip PET'inizi 8. seviyeye çıkartıp 3. seviye modül ya da protokol alın. Çünkü 1. veya 2. seviye protokol alınması boşa masraf olacaktır.

titans___ bunu beğendi.
  5. titans___

titans___ User

iyi güzel diyorsunuzda pet benim gemiye yapışık siyam ikizi gibi kutu toplarken düşmanı çok yada güçlü görünce benden önce kaçıyor hayır vipde aldım benzinide var kerataya maskutıe de var lf4lerinide fulledim geliştirmeside rsbesi beyazı da var napa çiğerle falanmı beskiyek bir onu çözemedim

Son düzenlenen: 19 Eylül 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aynen benimkide oyle radarlari var ama pesimde daha oncede yazmistim kutu toplayacak kutunun yanina gidip ben gosteriyorum yeri:D arizali sanirim petlerimiz:D

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Arkadaşlar pet gemiyi merkez nokta alıyor. Dairesel bir alan dahilinde hareket ediyor. Mesela 1. seviye gemiden biraz uzak olan alanda dairesel hareket eder , 2. seviye ondan biraz daha geniş dairesel alanda ve 3. seviye olan daha geniş bir dairesel alanda hareket eder.

Gemi hareket ettikçe merkez noktası değiştiği için hareket alanı değiştiğinden dolayı bazen gemi yanına gelebilir. :)

8. Aliens

Aliens User

Ama şu bir gerçek petin yapay zekası gerçekten eksik. Mesela çöp toplaması bile sıkıntılı. Benim topladığımı toplamaya çalışıyor. Daha geliştirmeleri gerekir. Yanlış hatırlamıyorsam 2009 yılı gibi bir yenilik getirmişlerdi. Kristallon yapay zekasını arttırmışlardı. Ondan önce Kristallon güçlüde olsa vuruş yemeden kesilebiliyordu. O kadar yıl önce bu sistemi yaptılarsa şimdi 7 yıl sonra çok daha rahat yapabilirler.

titans___ bunu beğendi.
  9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şimdi PET'te yapay zeka mı varmış diye soracağım çok saçma bir soru mu olacak bilemedim. :D :) Ben normalde mantığı anlattım işleyişler her zaman sıkıntılıydı. :D :)

10. Aliens

Aliens User

Oyundaki her şey yapay zeka. :) Hatta petin protokolleri bile YZ ( Yapay Zeka) protokolleri oluyor. :D İyice geliştirilmesi gerek. 2012 yılındaki
    zekayı kullanıyoruz. :D

titans___ bunu beğendi.
  11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

islemiyor, porta gidiyorum kosarak porta geliyor :D gozu hep bende sanki ,gidermis gibi yapip geri donuyorum, kandirmak icin, yok yine benle :D bir tuhaflik var. kimi hangarda duruyor x8 de pet bakiyorsun ortalarda.ben dolastirmadikca dolasmiyor mesela .cozemedim ,ceza verdim kapatiyorum onu :D

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Tam olarak herşey değil aslında ama ben o anlamda dememiştim. :D :)

Uzun zamandır denemedim genel bir durum mu yoksa istisnai durum mu bilemiyorum. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. Aliens

Aliens User

Ben öyle yapınca hemen bir x4+RSB atıyorum, gör bak. Süt dökmüş kedi oluyor. :D
    Ne için demiştin?

14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

PET'te pek yokmuş gibi geliyor. :D Senelerdir çözemedim. :)

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

:D:D keseyimmi onu hic denemedim bunu denerim :D
    zaten pette yok yada benimki dagitilirken kapali idi :D eskiden krisler boyleymiydi simdi golgemizi gorup geliyorlar baya akillilar biraz petede lazim:rolleyes:
    iyiki bir soru sormus actiginda forumu pisman olcak :D:D:D naptik:D

16. Aliens

Aliens User

Üst mesajda yazdım ya 2009'da yapay zeka güncellemesi getirdiler. Önceden çok embesillerdi. Petler hakikaten çok kötü. Bazen bir Kamikaze atcak Beta tallinlerdeyim ve kalkanım 2 milyon üstü, kalkanım bitiyor pet hala kamikaze atmayı bekliyor...
    Gerçekten yar yok arası bir şey. :D

17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iyi gene o atiyor ,benimki o zaman aciliyor sanarsin birsey yapacak, gidiyor baska yerde kendini patlatiyor :D

titans___ bunu beğendi.
  18. Aliens

Aliens User

Bu yorumu okurken yemin ederim haykırdım! :D:D:D:D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  19. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Üretim serisinde sıkıntılar var sanırım. :) NPC'lerin etki alanı genişletilmişti. :D

Muhabbet konusuna geçelim en iyisi :)

Herkesin aynı değil üretim serilerinde sıkıntı :D

Muhabbet konusuna geçelim. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aynen konuyu acan sadece demiski 1. ve 2. arasindaki fark :D biz yazdiktan sonra pette almayacak:D ama az cok tarif ettik durumu umarim anlar:)

titans___ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.