Öneri Otomatik Hammadde Zenginleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ŧ®_GID£®LI_LΛZΣΓLΞΓ tarafından 9 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oto Hammadde Zenginleştirme Herkese Açık Olsun mu?

1. Evet

92,3%
  2. Hayır

7,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. Benim fikrim Otomatik Hammadde Zenginleştirmenin Vipden kaldırılıp herkese sunulmasıdır. Desteklerinizi bekliyorum :)

2. Yigit673

Yigit673 User

Kesinlikle katılıyorum. Herkese bir kolaylık ve daha rahat kasılma fırsatı doğacaktır.

3. Yeni oyuncular ve sıkıntı çekenler için güzel bir fikir .

Oyum olumlu .
    Başarılar.

4. Oyum Evet, Bay Diminişır.

İyi Forumlar...

5. oben

oben User

yaa kaldırılsın yada ambar cephanede olduğu gibi sınırsız olsun.en azından skylab yapmada olmasada yerden çöp toplamada olsun..böyle olursa exonomitte gitmemiş olur..

6. cücücüm

cücücüm User

Çok kullanılabilen bir özellik değil zira her zenginleştirmede xenomit tüketiyor. Vip olmayanlar da zenginleştirebilir ancak vip olanlar neyi neye zenginleştireceğini seçebilir. Yani vip olmayanlar sadece promerium'a zenginleştirir o zaman xenomit ihtiyacı doğar ancak vip olanlar duranium ya da prometid'e veya her ikisine birden zenginleştirebilir o vakit xenomit ihtiyacı da olmaz. Bu şekilde daha etkin kullanılabilin bir özellik olacaktır.

7. bencede kredi kasmaya kolaylık sağlar ... Güncel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.