OTOMATİK HAMMADE TOPLAYICI YOKMU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SPEED147896321 tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BİLDİĞİM KADARIYLA VARDI ŞİMDİ BULAMIYORUN YARDIMCI OLURMNUSUNUZ

2. Drowhake

Drowhake User

Merhabalar ,

Öncelikle bu sadece *-*-* dediğimiz programlarla mevcut olabilir ve kesinlikle YASAKTIR ! Eğer otomatik toplatma gibi bir özellik istiyorsanız P.E.T. ' in otomatik toplama modülünü kullanabilirsin.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2014
  3. Merhaba ,

Forumda görevlilerin kullandığı şekilde mesaj yazmamaya dikkat ediniz. Bu seferlik uyarıyorum fakat bir daha olursa cezai işlem uygulamak zorundayım.

Konuya gelirsek PET varsa toplama modülleri mevcut.

Otomatik Yağlama bonus kutularını , npc ve gemi çöplerini toplamanızı sağlar.

Hammadde Toplama Modülü haritalardaki hammaddeleri toplamanızı sağlar.

İyi forumlar.

4. Drowhake

Drowhake User

Neden acaba ? Zaten chatte yeterince ceza var.Sizi taklit ediyorum belki ama sonuçta ben yetkiliyim demiyorum sadece Merhabalar , mesaj iyi forumlar bu kadar sizi geren durum ne burada ? Selam vermek suç değil ? E iyi forumlar demekte suç değil ?

O zaman sizde birdaha PET yazmayın kullanıcılar veya başka yetkili yazıyor diye ...

Te allahım ya.

5. Merhaba ;

Belirli başlı kurallar vardir ve bu kurallardan birisi de budur. Selam vermek elbette suc degil, fakat bunu yetkili kaliplari ile kullanmak suc.

Konuya gerekli cevaplar verildigi üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.