otomatik satış

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _____§КЧJΛĈКΣЯ¯¯¯¯¯ tarafından 22 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. farz edelim ki kristallon kestim bunun çöpünü alıp direk x-7 haritasından satabileceğim bi yol var mı varsa nasıldır anlatabilir misiniz pet mevcut

2. bekir0023

bekir0023 User

ya ticaret diroidi alıp onunala satarsın istediğin haritada yada pet için ticaret modülü alıp onlarla istediğin haritada çöp satabilirsin.

• Arkadaşımızın söylediği gibi gerçek para ile 100 kullanımlık ticaret droiti alabilir,
    • Pet için ticaret modülü alıp istediğiniz kadar (yakıt varsa) kullanabilirsiniz. Ticaret modülünün seviyesine göre normal ticaretten daha yüksek kredi alabilirsiniz.
    • Klanınıza ait savaş istasyonu varsa oradan da hammadde satılabiliyor.

3. Merhaba ,

Eğer pet'iniz 8 seviye değilse bana kalırsa modül ya da protokol almayın. En kısa zamanda 8 seviye yapın 3. seviye modül veya protokol kilidini açtıktan sonra ihtiyacınıza göre alın.

Ticaret Modülü daha avantajlı oluyor. Mesela 3. seviye Ticaret modülü ile %30 bonus alıyorsunuz yani %30 fazladan alıyorsunuz.

İyi forumlar.

4. petim seviye 15, seri bi şekilde tallon kesiyorum sizce bu protokolü alayım mı? şimşek ve venom tasarımı için kredi kasıyorum ve çok krediye ihtiyacım var, çöplerde iyi gelir olur mu? (VİP YOK)

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

5-2 gidin peti acin toplar,topladikca orda satarsiniz en guzel yol bu bence.

6. Merhaba ,

3 seviye Ticaret modülü %30 bonus veriyor. Yani diyelim ki kredi olarak normalde 2 milyon gelecekse +%30 ile 2.600.000 kredi gelir. Ayrıca 5-2 haritasında kredi satışları belli oranda fazla kredi veriyor.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Öncelikle protokol değil modül. 3. seviye olanı alırsanız cubi kesenler çöpü almıyorsa alıp prometid ve druniuma kadar birleştirip ambar dolunca modülü kullanmanız yararlı olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.