Otomatik Toplayıcı Modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 4 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Merhaba arkadaşlar
    benim petim 5 level ve oto toplayıcı 2 var. Fakat ben memnun değilim menzili çok küçük level kasıp modülü 3. seviye mi alıyım yoksa radar protokolü 2 alıp takviye yapayımmı yani gözle görülür bir artış oluyor mu bunu merak ediyorum. Bu kadar acele etmemin sebebi ise yarın katlayıcı avantaj paketi alıp pvpde kutu toplayacağım.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

2. Kesinlikle peti 8 level yapın 3 levl oto toplayıcı alın,yanına da 3 radar alın 3.seviye o zaman artış gözle görülür.

userqq bunu beğendi.
  3. İlk olarak modül ve protokolleri her zaman 3. seviye alman lazım. 3. seviye modülü alman radar protokolünden daha yararlı olur.

3. seviye toplayıcı alırsan = 2.500 menzil olur.
    11 tane 2. seviye radar alırsan 2. seviye toplayıcı = 2.490 olur.

userqq bunu beğendi.
  4. userqq

userqq User

Teşekkür ederim ben levelını kasmaya başlayayım o zaman :D

5. Hemen başlayın :D Zaten 15 levelden üst leveldeyseniz 1 saatte biter (8level )

userqq bunu beğendi.
  6. 7 eylülden sonra pet haftası başlıyor, o zamana kadar 8 level yap ama modül alma, radar da alma, katlayıcıyı bence şuan alma önümüzdeki hafta al, o sırada modüllere indirim gelir, %25 lik bir indirim demek senin cebinde fazladan uridium kalması demek, hem indirim paketi hemde pet indirimi gelince radar 3. seviye donat 4-5 tane al ozaman petin sen kapıda beklerken gezebilir.

userqq bunu beğendi.
  7. userqq

userqq User

Ben 16 levelım x-8 ve cubide kasılıyorum ama yine de petin tpsi çok az doluyor çok fazla istiyor arkadaşın dediği gibi en kısa sürede nasıl 8 level yaparım acaba?(indirimi kaçırmak istemem)

Bahsettiğiniz bu indirim 24 saat mi sürecek acaba

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Eylül 2015
  8. benimde öle bi durum vardı indirim gelene kadar peti 8 level yapıyim die zar zor yaptım ama indirim gelmedi :( en hızlı yolu görev yap çok tp veren görevleri yap en fazla 8-9 göreve 8 level olur o pet ama aldığın görevleri 7m tp flan vermesi lazım yoksa daha fazla görev yapman gerekir ve bildiğim kadarıyla 11 eylüldeki twitch yayında 1000 kod verilcek bu kodlardan %30 indirim ve7 günlük vip verilcek die biliom bölecel %35 indirim olur %35 indirimlede toplayıcı modül 37.500 uriden 24k uriye düşücek bende bu yüzden uri kasıom indirim alabilirsem toplayıcı modül alcam

9. Pete hızlı tp kasmanın yolu görev ve kapı bitirmektir. Bunun dışında npc ile zor. Petin 8 lvl olması için toplamda 4m tpsi olması gerekiyor. Tabloya bakarak kaç tane npc kesip 8 lvl yapacağını öğrenebilirsin.

1.200 tallon kesersen 8 lvl olur :D

Ek bilgi: Kazandığın tpnin %5i pete gider. Yüzde hesaplama yöntemi (tp*5)/100=sonuç.

10. 1 hafta boyunca değişik eşyalarda indirim olacak sanırsam, öyle dendi, bende indirimi bekliyorum, radar alacağım bir sürü :)

11. userqq

userqq User

Pete aynı radardan istediğimiz kadar koyup toplama alanını artırabiliyor muyuz?

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Evet arttırılabilmektedir.

İyi forumlar

userqq bunu beğendi.
  13. Pete istediğin kadar aynı modülden koyabilirsin (slot ne kadar alıyorsa yani)

userqq bunu beğendi.
  14. userqq

userqq User

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim arkadaşlar peti ve uriyi kasmaya başlayacağım modum konuyu kitleyebilirsiniz.

bugrahansezgin bunu beğendi.
  15. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz , isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.