otomatik toplayıcı sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve babaxx65 tarafından 24 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. babaxx65

babaxx65 User

Ben bugün peti me otomatik toplayıcı aldım ama daha önce o otomatik toplayıcıdan elimde varmış 1 level olanından ama hangara baktığımda otomatik toplayıcımın 2. hangarda yoktı fakat 7500 uri gitti!benim almak istediğim hammadde toplayıcıydı!neden aldığım ekipman hangarda yok ve neden uri gitti o zaman?

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Bir modülden birden fazla satın alabiliyorsunuz.

Keyifli Forumlar

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba ,

Otomatik toplayıcı modülü 1 konfiye yerleştirip,ikinci konfiye yerleştirmesseniz 2 konfiye baktığınızda geminizde görünmez.Yada örneğin 1.hangarda yerleştirdiğiniz eşyaları 2.hangara baktığınızda göremessiniz.
    Elinizde hangi eşyların olup olmadığını görmenin en iyi yolu Envanterden bakmanızdır.

Keyifli forumlar.

4. kardeş konfileri sil yap.Sayfıyı yenile oraya geçer kafana takma.

5. Bir hangara yerleştirdiğin diğer hangarda gözükmez Yani birden fazla hangar yani gemin varsa konfilerini sil Hangi gemiyi donatacaksan ona yerleştir

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

konuya cevap veren arkadaşlara teşekkür ederiz.Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.