Otomatik tutucu sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ıııııııı tarafından 21 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyunda otomatik tutucu program kullanan kişilerin sayısının son dönemde çok fazla arttığını gördüm. En son 2 arkadaşın videosunu alıp videoyu gösterdim ve sordum neden kullandıklarını onlarda karşı klanlarda ki oyuncuların kullandığını ve üstünlük sağladığını bu durumu dengelemek için aldıklarını söylediler ve bir klan oyuncusunun bu programı çıkardığını söylediler. Fiyatının vip fiyatının 3 katı civarında olduğunu öğrendim bundan önce başka bir program kullanıldığını biliyordum ama sayısı oldukça azdı şuan bl haritalarına gidiyorum oyuncuların %80'i bu programı kullanıyor ema atıyorum 8 gemi birden aynı anda tutuyor. Bu konu için bir şey yapılıyor mu yazılım anlamında ? Oyunu bırakma derecesine geldim çünkü artık ema kamu yapıp kaçmıyorum bile çünkü bir anlamı yok kamufle olanları bile görüyorlar kaldı ki görmelerine bile gerek yok çünkü zaten direk tutuyorlar. İlk vuruşunuzda direk insta basıyorlar emadan sonra direk tutuyorlar.
    Şirketin yazılımla mücadele için bir çalışması var mı ? 3 aydır bu konuda bir çalışma göremedim.
    Ve daha bu konuda bir yasaklama alanda duymadım.

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bahsettiğiniz durumlar merkez ekibe raporlanmış ve işlemler hakkında bizlere resmi bir yazı yollamadılar. Bu yüzden sizere raporlandığını ve merkez ekipten yanıt beklediğimizi söylemekten başka bir durumum yoktur.

İyi Forumlar.

3. Supportun bu konuda yasaklama yapması söz konusu mudur ? Eğer yasaklama yapılıyorsa delil olarak hangi kriterleri sunmamız isteniliyor.

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Tahminime göre video gemi İD sunucu gibi şeyler olacaktır. Support takımımızın cezalandırma işlemleri hakkında net bir şey söylemem maalesef mümkün değil. Sonuçta biz Forum Takımıyız.

İyi Forumlar.

5. Bizden daha hızlı bir iletişim kanalınız var öğrenip geri dönüş yapabilir misiniz ?

6. smoonrise

smoonrise User

Sana nacizane olarak eski bir oyuncu olarak tecrübelerimden yola çıkarak bazı konularda bilgilerimi paylaşmak isterim . Bot - tutucu - kamufle görme - otomatik kısa yolları kullanma gibi programların videosunu çeksen bile bu video üzerinden banlama yapılmıyor Support tarafından gelen açıklama taramalar devam ediyor gibi otomatik bir cevap olur , yaratık kesen yada kutu toplayan hesabı gayet açık bir şekilde kasılırken kanıtlı ( bize göre çok açık şekilde bot kullandığı belli olsa bile ) yine Suport taramalar devam ediyor olarak cevap verir . Ayrıca çok net açık bir şekilde hesap paylaşımı olsa bile kanıt olarak chat yazısı olmadıkça sen şikayet etsen bile Id bakılmasını teklif etsen bile kanıt yazısı olmadıkça chatte '' abimin hesabı , kardeşimin hesabı , ortak hesabımız , komşumuzun hesabı '' v.s gibi yazıların kanıtı olması lazım .
    Ayrıca bot ve tutucu gibi hilelerin sitelerini Supporta bildirmiş dc adreslerini vermiş indirme linklerini paylaşmış biri olarak yine maalesef ellerinde ( merkezin onlara ilettiği bilgi ) bunu engellemek için bir yol yok mahkeme durumu olsa bile engelleyemiyormış . Bende kendilerine bu paylaştıklarımı merkez ile paylaşıp bizim adımıza inceleyip bu bot - hile dosyalarını tarama sistemlerine yakalanmama sebeblerini incelesinler diye belirttim ama o konuda yine faklı sebeb ve gerekçeler ile etkisizleştirildi .
    Sözün özü bu aslında oyun değil Ticaret şirkletini satın alanların ne zaman ve ne kadar miktarda ceza vereceklerini onlar belirleyecek kişisel tecrübem ellerinde anında tesbit edilmiş ve edilecek olanları banlama verileri var ama bu irade para kazancı ile doğru orantılı bu bot - hile sebebi ile para kaybına başlar ise anından temiz oyun adil oyun adı altında kaybettikleri oyuncuları geri yani parayı kazanmak için banlama dalgası gelecek , yine belirtiyorum bunlar kişisel düşüncem ve bu zaman kadar ki oyun - forum tecrübem bu sebebten video çekme zahmetlerin hiç girme ama bug - pushing için video kanıtı geçerli ve etkili bir yöntem ve merkez tarafından kabul gören bir hakaret umarım yardımcı olur yazılarım sana ve diğer okuyanlara .

7. Benim bir kara listem vardı 17 kişiden oluşuyor üşenmeden son 1 yıl içinde hepsini videoya alıp suportta sürekli mailledim banlanmayacaklarını zaten biliyordum maksat tepki göstermek, bence herkez tepkisini göstersin suport artık birşeyler yapsın, merak ediyorum gelirleri nasıl olur da azalmıyor, uri çeken kaldımı ki ?, 1 mlyon uri 300 lira adam gidip 3 ay lık oto alıyor 1 milyon oyun parasınıda 1 ay olmadan kasıyor cephaneside cabası, ee oyun nereden para kazanıyorda hile hurda kullanan kişileri banlamıyor ?

8. Vip abonelikleri indirim paketleri bunlar temel oldukları için en fazla ve düzenli gelir bunlardan elde edilir. Bunun yanı sıra şeref ve tecrübe günleri paketlerini de yarı düzenli gelir kaynağı olarak söyleyebilirim online oyun işletmeleri genelde düzenli gelirler ve aboneliklerle ayakta durur.

9. KomediaN

KomediaN User

bıktık kardeşim bun tutuculardan 1 aydır blde savasmıyorum çünki dediğin gibi herkeste var gibi yada iyice paranoyak oldum

10. smoonrise

smoonrise User

Eline koluna emeğine sağlık ama nekadar seninle aynı düşünsemde sonuçlarına gerçekçi yaklaşmak zorundayım sonuç alınmasını kendi kuralları belirleyip kapatmış durumda bu konuda hatta birçok konuda merkez giş kuralları adı altında herşeyi kendi yönünde değiştirme uygulama imkanı sağlıyor . Denediysen zaten yazdığım gibi taramalar devam etmektedir minvalinde bir otomatik cevap ile karşılık veriyorlar ve geriye tarama sisteminden gelicek ( tabi gelirse ) cezaları beklemek kalıyor .
    Para konusu çok karışık ve iç içe bir durum ben uzun zamandır para vermiyorum ve sadece etkinlik zamanı girip yeniliklerden geri kalmamak için oynuyorum hem teknik sorunlar hemde yönetimsel kararlar açısından hataları ve bu hatalarını düzeltmemeleri yüzünden , para vermesen bile 1 hesao oluşturman o hesap ile girip yapıp zaman geçirmen şirkete para kazandırıyor - vip indirim katlayıcı ve etkinkliklere özel teklifler güçlendiriciler v.s - tasarımlar kozmetik seçenekler - özellikle %50 Şp-Tp şunu hatırlatayım zamanında ayda 1 defa 15 günde 1 defa gelen bunlar sürekli çıkıyor artık neredeyse ayrıca rütbelerin sayısını arttırıp rekabeti ( bana göre egoyu hırs kullanıp ) bu alımların sayısını yükseltmek çoğalan albay daha fazla acemi albay demek alttan gelenler için daha fazla teşvik para harcamaya bunlar gibi detaylar var oyuna para kazandırmak sadece uridium çekmek değil zaten seninde belirttiğin gibi bu kadar bug - bot açığı sorumsuzluğu olan ortamda uridium çeken olmaz Umarım karanlık noktalar kalmadan açıklayabildim .

|KoPuK.028| bunu beğendi.
  11. Zan-zun

Zan-zun User

merkez suan bu botlar yada kamu porgamlari icin hic bir calismasi yokdur suan merkez oyunu ayak da tutmaya calisiyor eger bir calismasi olsaydi 5 yildir yapardi adamlar 0 dan gemiyi birici siraya sokdular suan gemi satanlar bile var bot sayesine adamlar gemi yapip satiyor gemilerin icinde 100 milyon uri var buda ne demek oluyor 0 calisma o yuzden merkez ekipbin haberi var yada calismasi var diyenlere inanmayin sene 2015 sene 2021 oluyor hala calisma var deniliyor kesinlikle inanmayin suan merkez durumdan gayet memun indirim vip katlayici satislari yerinde kisaca kasaya para giriyor :DD yormayin guzel kafanizi

12. tcares

tcares User

bunu bosuna buraya yazıyorsun. ben yıllardır bunla uğraşıyorum.
    adamlar hem program kullanıp oyun oynuyorlar yetmiyor üstüne birde chatte kafa yapıyorlar sen oyuncumusun diye. birde bunlara chatte cevap verdinmi ban yiyorsun.
    artık öyle bir durumdaki kullanmamak suç.
    bu programları kullananların birçoğunun yuzlerine karşı tslerinde küfür ettim oyunda hile yaptıkları için. savaşırken lazerlerin yerlerini karıştıran ema bile atamayan kişiler program açıp oyun oynamaya başlayınca adam sana ateş ediyor nereden ettiğini görmüyorsun, işaretleme işaretleyemişyorsun ema atıyorsun anlamı yok ateş etmeye devam ediyor.
    dedğim gibi oyunda haksız avantaj elde ettikleri için ve bu programları aşikar kullanıp karşısındakinin hakkını gasp ettikleri için ve buda yetmiyor birde üstüne sen oyuncumusun diye birde kafa yaptıkları için yüzlerine karsı hala küfür ediyorum ve bunlar o kadar yüzsüz ki o kadar küfür yedikleri halde yüzlerine karsı gülücük atıp o programlarla oynamaya devam ediyorlar.
    orada çalışma yok yazmıssın onuda yazayım, zaten harici program kullanıp oynayanlar merkez ekip tarafından istendiği anda tespit edilebiliyor, geriye dönük dahi bulunabiliyor. ona sebeb kim program kullanıyor kim kullanmıyor biliniyor, supporta video atmana falan gerek yok. yazmana da gerek yok, onlar video isteyecek, sen ispatlı video atıncada biz birşey yapamıyoruz yazacaklar. bosuna buralarda nefesini tüketme. o program kullanıp oyun onayanlar genelde sürekli niklerini değiştirirler profilini alıp bekle nikini değiştiriip bota atacak ozaman yakala kes. ben önceden onu yapardım artık onuda bıraktım irisler hasar almıyor bide çok kesince hesabını kapatıyorlar. ona sebeb de savaşırken kullanığını anladıklarımın zaten çogunun ts sinde yuzlerine karsı klüfür ettiğim için ve benimle onu kullanıpta savaştıkları zaman yuzlerine karsı tekrar küfür yiyeceklerini hepsi biliyor. o kadar laf yedikleri halde bırakacaklarmı bırakmayacaklar sebeb oyun oynamasını bilmiyor. botta gemi yapmış nasıl işaretleyeceğini bilmiyor nasıl ateş edeceğini bilmiyor. adamlara x2 harıtasına gidin böcek kesin diyorum dalga eçiyor sanıyorlar. tek lazerli gemiyle x2 harıtasında böcek kesmeye çalışsalar dalga geçmediğimi anlayacaklar, oyun oynamasını o şekilde öğrenecekler ama ne gerek var nasıl olsa botta gemi kasıp al itemleri bugla geliştir peşinede aç program çık haritaya sağa sola git nasıl olsa program kendi işaretleyip ateş ediyor. sen mauseyi tut yetiyor.

Son düzenlenen: 25 Aralık 2020
    tryhardD bunu beğendi.
  13. görüyorumki herkes proğram kullananlardan şikayetçi birtek ben değilmişim demekki yakınan ortada bir gerçek var darkorbit ve çalışanları gerçekten görevlerini yapmıyor video çekip kanıt yollasanda anlaşılıyorki proğram kullananların arkaları sağlam yerlere dayalı

14. Arkadaşım demek istediğim başka bir şeydi , oyuna hani para yatıran azaldı illaki azaldı orası kesin de, ortada bu kadar hile hurdanın kol gezdiği bir oyunda acaba diyorum, açık açık yazamıyorum ban yiyoruz, ban kelimesi ne kadar güzel değil mi, sadece forum ve discorddan atılıyor bu oyunda!!

İşte sorun şu ki bahsettiğin rütbe hırsında olan kişilerin bana göre %80 ni oyundaki açıkları kullanarak rütbe kasıyor, şöyle örnek vereyim, oyunda herkez herkezin farkında kim ne kullanıyor kim ne kullanmıyor gayet biliyor birisi emeğiyle oynuyor diyelim ve rütbeye oynuyor zor bela albayını oyuna para yatırarak bir kaç gün hevesini aldı güzel sonra ne oldu rütbe farkı giderek kapanarak 2 hafta bile tutamadan hooop rütbe gitti , sıralamaya bakıyor, xx kisisi var o kisi biliyorki x7 veya herhangi bir haritada otomatik, diğerine bakıyor, ona bakıyor buna bakıyor ki neredeyse herkez otoda şimdi bu emeğiyle oynayan arkadaşımız nasıl oyuna para yatırarak rütbe kassın, özetle demem şu ki bu oyunu bu hale oyun yönetimi getirdi, oyuncularda ceza yok diye çok rahatlar, oyundaki bütün herkezin oto olmasını istemiyorlarsa artık bir şeyler yapmaları gerekiyor, yalandan ban atmasınlar ben hergün takip ediyorum günde 3 4 kişi ban alıyor bütün serverlar toplamı.., yeni yılda yönetimden beklentim çok büyük bir ban dalgası, aksi taktirde bu oyun biter. Bu arada şu yeni şunucuya ne diyorsun, arada gülmek için haritaları dolaşıyorum ben, çok seri harita 10 tane saimon kesemiyorsun, ah darkorbit ah çilekli kekim ne oldu sana be..
    Senin işler iyi tabi, foruma gelip çalışma varmı diye tırsa tırsa buraya geliyorsun dimi, sen yorma esas kendini madem banlama olmayacak., simdi ben ban alacam yoruldum hepinizden..

15. AGABEY

AGABEY User

Emayı kaldırmak gerekiyor artık zaten hiçbir işe yaramıyor bu tutucular yüzünden bileğinin hakkı ile oyun oynayan nadir insanlar kalmış

16. smoonrise

smoonrise User

Aslında düz mantık ile verdiğin fikir gayet iyi , bu uygulama ile ema ile kazandıkları avantajı ellerinden alınmış olur fakat maalesef emaya verilen uridiumlar o uridium için oyunun kazandıklarından vazgeçmeyecektir merkez bu nedenle zor kabul görecek bir fikir ama mevcut soruna marjinal bir yaklaşım ile denenmesi bile fayda sağalayacak bir fikir , en azından bu programları tarama sistemleri tesbit edene ve banlamalar yapana kadar geçerli olabilir .
    Bunu birisi fikir havuzu konusuna paylaşırsa kabul görür yüksek oranda ama merkez tarafında ne kadar önemsenir bilmek zor .