Otomatik Zenginleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lWhiTéAngéLl tarafından 12 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. Evet. Böyle Bir Şey Olsun .

66,7%
  2. Geliştirilebilir Ama Olsun.

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Hayır Olmasın. Neden ?

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bildiğimiz Üzere Vip Üyelere Otomatik Zenginleştirme Özelliği Vardır. Fakat Kendi Kafasına Göre Zenginleştiriyor. Yani Belki Adam Promerium Geliştirmek İstemiyecek Yada Xenomit Harcamasın İsteyecek. İşte oraya bir çubuk koyup zenginleştirsinmi yada zenginleştirmesin diye bir seçenek koyabilirler. Şimdi Resim Koyamıyorum Umarım Anlamışsınızdır Ne Demek İstediğimi .

2. Eliyle zenginleştirsin o zaman bence hiç gerek yok.

3. Ancasin

Ancasin User

Ben Vip'i sırf kamikaze için ve zenginleştirme için satın alıyorum. Diğer konunda da dediğim gibi eğer zenginleştirme yapmasını istemiyorsan ayalarlardan zenginleştirme kısmını kapatabilir, istediğin gibi zenginleştirir veya hiç zenginleştirmezsin. Yani gerek yok -1

4. Bence olumlu bir fikir, mesela adam promerium yapmak istemiyor, prometid ve duranium yapıp onları satmak istiyor, yada onlarla lazerini veya başka bir şeyini beslemek istiyor. Dolayısıyla oyum olumlu.

5. Bende Katılıyorm bunun bi ayarını yapsınlar kendi paramızla rezil oluyorz :D Hoş Değil kafasına göre yapıyor

6. adam bunu istemiosa kapasın bunu kendi yapsın çok zor bi iş deil 2dk bile almaz bunada üşeniyosanız geliştirme yapmayın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.