otomotik cephane -

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emirdurbak tarafından 21 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. emirdurbak

emirdurbak User

otomtaik cephane cpu su var ama x1 cephanesi bitince almıyo direk diğer cephane geçiyo bunun yüzünden diğer leit cephanem gitti ya nasıl aktif edicem.
    Diğer sorum
    Goliyim 19 LF3 20 BO2 8 İris 7 argeyim petim 5 lwl zeta açık onu yapabilirmiyim çok mu zor npcler hiç yapmadım kapı korkuyorum yapamazsam x2:140 bin x3: 48bin x4:7 bin sab:39 bin elitlerde bunlar yaparmıyım bilmiyorum bu arada diğer kapılarda az kaldı açılmasına alpha:32/34 beta: 28/48 gama 36/82 bunları yapabilirmiyim yapabilirsem nasıl taktikle yapabilirim onuda sölerseniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Kasım 2015
  2. Öncelikle otomatik cephane alabilmesi için envanterden cpunun üstüne tıkla ve almasını istediğin lazeri seç. Anladığım kadarıyla iki konfinede bu cpuyu koymamışsın ve cpunun takılı olmadığı konfinde, mermi bittiği için x2'ye otomatik geçiş yaptı. Zeta için ise petini 8 level yapıp Kamikaze 3 modülünü almanı tavsiye ederim. Şuanda da yapabilirsin ama uzun sürebilir.

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Öncelikle
    VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

Bu kurala dikkat etmenizi istiyorum.

Sıkıntınız cephane CPU sunu aktif etmemeniz yada ekipmanlara yerleştirmemeniz olabilir.

Buradaki işlemlei yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız.

Diğer sorunuz için lütfen yani başlayanlar bölümüne konu açınız.

İyi Forumlar.

4. eray

eray User

kami 3 olursa sonlara doğru da biraz elit kullanarak yapabilirsin.Zeta için acele etme ama lf3 ler fulllensin bi,argeyi de biraz daha yükseltebilirsin.Pet için yüksek tp li görev yapabilirsin.Alpha kapısında npc ler normal gücünde,beta da 2 katı,gamma da 3 kat güçlüler.Alpha yı zorlanmadan yapabilirsin ancak 32/34 ise açılması biraz zor olabilir,şans işi.Kamin varsa kalkan konfinde kamileyerek köşeye yollayıp köşede belli bir mesafeden vuramazlar o şekilde yapabilirsin.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

2.Sorunuz için ; Üyelerin fikirlerini belirtebilmesi ve konunun açık kalması için , Konunuz Yeni Başlayanlar kısmına taşınmıştır

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.