Oturumun Kapatıldı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve darkorbitta tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar.

Az önce oyuna girerken ismimi ve şifremi girdim girişe tıkladığımda "Oturumun kapatıldı lütfen tekrar giriş yap." diye bir uyarı çıktı. Tekrar giriş yaptım sorunsuz bir şekilde hesabıma girdim. Acaba önceki girişimde oyunda kötü birşey yaptımda öyle bir uyarı mı verdi? O ileti neyin nesiydi? Merak ettim telaşlandım buraya yazayım dedim.

Şimdiden teşekkürler.

2. Cloud

Cloud User

Telaşlanacak bişey yok bazen böyle sorunlar oluyor geminin şfresini değiştir ne olur ne olmaz.

3. Merhaba ;

Arkadasimizin dedigi gibi ufak bir teknik hatadir. Endiselenecek bir sey yok.

Keyifli Forumlar.

4. Modumun ve arkadaşımın dediği gibi önceden açık kalmış oturumunuz güvenliğiniz için sonlandırılmış, bana günde 10 tane öyle mesaj geliyor, takmayın :)

5. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

giriş ekranını açıp uzun süre bekledikten sonra giriş yapmayı deneyince öyle bir hata oluşuyor. korkulacak bir durum yok ;)

6. Konuya yeteri kadar cevap verildi :)

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.