Oyun 5 Para Etmez Rezillik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 888 tarafından 26 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 888

888 User

Sevgili arkadaslar uslubumu bozmadan oyundakı chat sıstemı ve oyundakı lag oyunla alakalı zam ve oyunda yapılan yenılıklerden muzdarıp olan oyuncuların sabırla beklemesı ve artık bu oyunda sabrımızın gıderek zorlanması oyuncuları cıleden cıkarmaktadır daha ne kadar bu tur olumsuz olaylarla karsılasıp emegımızın paramızın çöpe atılmasını ızlemek zorunda kalacagız bılmıyorum begenmıosanız oynamayın cek gıt demeyı bılıyorsunuz tamam kardesım eger boyle dusunen varsa ıban numaramı altına yazarım atarsın hesabıma geldıgı an oyuna bır daha asla gırıs saglamam bu ne rezıllıktır anlamıs degılım 8 ay once basladıgım bu oyuna baslamaz olaydım dıyorum ınsan bu kadar da parasıyla rezıl olmamalı bı urun satın alırken bıle ınsanın basına bu kdr sorun gelmıyor lagın oldugu bır gunde yıne kapıya gırmeyın yazdım ve ban yedım eger bu sıstemle alakalı degılse kullanıcı ban attıysa kullanıcıdan sıkayetcıyım anlatılıcak yazılıcak cok sey varda sabaha kdr yazsam anlatsam 0 bos tın tın hadı selametle

sadece bu rezıllıklerden 1 tanesı guzel sıstem he guzel yenılıkler guzel zam guzel ılgı alaka guzel bır calısma ortamı hersey rayında tıkırında ılerlıyor guzel hızmet anlayısı bu sekılde devam ban sıkıntısı yada hesabın banlanması bana koymaz mıllet yazıyorduda adam kufur edıyor banlanmıyor dıye hakıkaten bu yazıma atılan ban kufur edene atılmıyor olması aradakı haklı haksız ayrımını ayırt etmeme neden oldu gercektende mıllet yazıyor nasıl olur dıyordum megersem oluyormus

sorun almanya bigpoınt sırketıyle alakalıdır vermıs oldugu hızmet ayıplı hızmettır turkıye ekıbıyle ve kısılerıyle hıcbır alakası yoktur sadece bılgılendırmek amaclı acmıs oldugum konudur okuyan ılgılenen herkese tesekkur ederım

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Aldığınız banı bir chat görevlisi atmış oyunda sadece sayı boşluk noktalama işaretleri gibi nickler yasaktır aksi takdirde ban alırsınız supporta id ile birlikte oynadığınız serveri yazarsanız nickinizi değiştirince banınız açılır.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ağustos 2018
  3. 888

888 User

nickimi değiştirmek ıstemıyorum mıllet sekıllı nıck yapıyor bırsey olmuyor ne kufur var ne bırsey sayılardan olusan bır nıck nasıl ban almama neden olabılır haksız ban nıckı degıstıermedıgım surece acılmıcak mı sımdı bu ban 1 ay beklıyecegım otomatık acılıcak oylemı ve en az chat banı suresı ne kadardır hesabımda ılk kez ban yıyorum guzel adalet bılerek keyfı ban atılmıs baska acıklaması yok eger kullanıcıdan kaynaklı bır bansa pesını bırakmam benden solemesı o ban attıysa benım alacagım ceza kosullu olarak ona yansır

sayı bosluk noktalama gıbı ısaretlerın oyunda kullanılmacagı nerde yazıyor sekıllı nıckler nasıl serbest ve bu chatle ılgılenen kımse basına buyuk bır ıs aldı

4. kralsız

kralsız User

Aynen öyle kardeşim ben chatte küfür etmeden 1 saat ban verdi cm olmasa hiçbişeye aramıyor
    millet küfür ediyor ben banlıyorum

5. 888

888 User

bırde acık acık aldıgınız banı chat gorevlısı atmıs dıyebılıyorlar orası sasırtıcı kardesım kufur edenler bıttıde nıcklere mı geldı sıra madem nıck yapılmıyor o zman caphta oyun gırıs ekranında uye olurken koyabılıyorsan buna da oyle bır sıstem getırıceksın sana dıcek kı noktalama ısaretlerı sayı ıcermez dıyecek sende oyle bır nıck olusturucaksın kullanıcıyla alakalı bırsey yok oyunda ban yıyorum bunun bılgılendırmesını onceden yapıcaksın yada bır sıstem getırıceksın oyun olarak ben haksız ban yemek zorundamıyım

6. satılık kelimesini kullandım hesap alım satım yapmıyordum 1 ay ban yedim üstüne varmı hiç küfür etmişliğim olmadı bu oyunda bişi demiyorum...

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Chat ekibi ve forum ekibi ayrıdır. Forum üzerinden chate müdahale edilmez. Chatten aldığınız banlardan şikayetçiyseniz supporta yazmalısınız.

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.