OYUN ACAYİP KASIYOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GEMİDE•SOPA•VAR tarafından 11 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba

daha önce bu kadar kasmazdı şimdi acayip derecede kasıyor acaba sistemde sorun vardı çalışma yapılıyor ola bilir ondan mı kasıyor bilgi verirseniz sevinirim .

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bende şuan bir kasma sorunu bulunmuyor.

İnternetiniz ortak yada kullanan başkası var ise , İnternetten bir şeyler indirmesi durumunda sizin hızınızı epey azaltabilir.

Dilerseniz grafikleri düşürüp de kontrol edebilirsiniz

Keyifli Forumlar

3. Darion26

Darion26 User

kullandığın boyut kasmaya etken olabilir şuan bendede sorun yok. 3d kullanıyorsan 2d, 2d kullanıyorsan 3d geç yada tarayıcı değiştir :)

4. bilmiyorum birden olu verdi çok hızlıydı bu arada modum en düşük grafikte oynuyorum sadece gemi yüksek o kadar

5. Bu çoğu kişide olan bir sorun.

Bu durumdan ülkenin dört bir yanında olan arkadaşlarımda şikayet etmekte.

İnternet hızı oldukça düşük.Kotanın yenilenmesine rağmen dosya indirme hızı 2 mb/s ve aynı durum arkadaşlarım içinde geçerli.

6. modlar ülke dışında giriyor herhalde tm saol içimi rahatlattın siber saldırı falan ola bilir mi ?

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ne alaka anlamadım :confused:

Ben Türkiye de ikamet ediyorum

Keyifli Forumlar

Merhaba ;

Testi 1 Dakika önce yaptım

Bende bir sorun yok.

Türkiye ' de ikamet ediyorum.

Keyifli Forumlar

8. şakaydı o gülmeniz lazımdı neyse :)

onu nerdne yaptınız :D bi söylerseniz internet hızımı merak ettim :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ekim 2015
  9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Google Speedtest diye aratırsanız göreceğinizden eminim

Keyifli Forumlar

10. İnternet hızınız bizimkiyle neredeyse aynı.Bizimki birazcık daha yüksek olmasına rağmen dün aldığım performansı vermiyor.

Herkes sorun yaşamıyor ama yaşayanlar tam yaşıyor :confused:

Darion26 bunu beğendi.
  11. Merhaba ,

Bölgesel olarak bağlantı hızında düşmeler olabiliyor. Geçici bir durum diye tahmin ediyorum. Ayrıca modemi kapayıp 5-10 dk. sonra açıp deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. bana bi şeyler oluyor hastayım kolumu hissedemiyorum tam bi şeyler oluyor bana neyse

orda analiz et dedim masaüstünü bunlar çıktı nedir bunlar kaldırın diyor nasıl kaldıra bilirim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ekim 2015
  13. Merhaba ,

Teknik olarak ayrıntılı bilgim yok bu nedenle bir şey diyemeyeceğim. Fakat bilgisi olan varsa yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

14. tmm tşk o zman ben çıkıyorum yarına kadar cevap veren biri olur

15. coder545

coder545 User

korkunc derecede kasiyor fps savasirken 40 larda olurdu simdi gemi dururken 20lerde ucarken 1 bile oluyor oyunu oynayamiyorum , sosyal medyalara girilmesini engellemek icin interneti sabote ediyolar diye bir soylenti var

16. modum konuyu kitleye bilirsiniz internet hızlandı genel bi sorunmuş.

17. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konu istek üzerine kilitlenmiştir

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.