Oyun Açığı Cezası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve afyokreis tarafından 16 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. afyokreis

afyokreis User

paradox admin bu pve de millet buglarla her türlü paketleri aldılar. harita orcus berkerser cyborg tayronoslardan gecilmiyor. birde bu paketlerle beraber tp şp yüzde 50 leri aldılar ee haliyle suan sıralamada oturuyorlar ki zaten bu saatten sonra aradaki farkı emekle kapatmaz zor. ben server acıldıgı gün alınabilir olan paketleri aldım bir miktar para harcadım ama elimde olan kocaman bir SIFIR. rica ediyorum bize bir bilgi verilmedi cevabını vermeyin. bir oyunun tr yetkilisi iseniz lütfen bizlere tatmin edici açıklamalar yapın. ben yatırdıgım paraya verdiğim emeğe cok üzgünüm. ama burası support dc nereye yazsam adminler forum modları herkes bilgimiz yok deyip geçiştiriyor. şimdi bizim ne yapmamızı bekliyorsunuz. oyunda şeref bugu görev bugu dp link bugu eksi şeref bugu seprom bugu hatta bazı videolarda adamların gemisinde milyar milyar uriler. bunları gördükten sonra su hayatta en büyük pişmanlığım bu oyuna başlamak. bu oyunda ne müşteri memnuniyeti var ki bir ticarethane burası ama müşteri karsısında hiçbir zaman tam yetkili bir merci bulamıyor. yeter artık gerçekten yeter.

Href ve ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  2. Öncelikle geçmiş olsun. Ben de PvE serverine girmeyi düşündüm ilkin. Ama tekrar baştan başla, onca emek + zaman harcamak gözümde büyüdü. Ancak başlamamamın temel sebepleri bu değil aslında. Sadece aklıma şu geldi. "Elindeki ne kadar düzgün ve temiz ki yenisi güzel ve hilesiz olsun?" Görüyoruz işte oyunun durumunu. Yıllardı şu oyunu oynarım, sorunun olmadığı bir ay olmadı desem yeridir. Bug biter lag başlar, lag biter hile başlar, hile biter bug başlar. ( Gerçi hilenin bittiği yok ama neyse ) Böylece kısır döngüye girer durur. Diyeceğim şu ki, efsane olabilecek bir oyunu resmen batırıyorlar, batırdılar!

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Bu oyun açığının farkındayız ve kapatılması için ilgili raporlamalar yapılmıştır. Bu açığı kullanan kişiler hakkında ilgili işlemlerin yapılması için raporlamalar ve talepler iletilmiştir. Merkez ekip mümkün olan en kısa sürede bu kişilere karşı ceza ve yasaklama işlemlerini uygulayacaktır.

Themis. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.