Oyun Açığını Kullanan ''Oyuncu''

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ekmekreis tarafından 1 Ağustos 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ekmekreis

ekmekreis User

Herkese iyi forumlar. Oyun içerisinde, oyunun bir açığını kullandığını düşündüğüm bir oyuncunun yaptığı şey hakkında bilgi vermek istiyorum.

Bahsi geçen oyuncu, benimle aynı şirkette olmasına ve bakın burayı özelikle belirtmek istiyorum ''görünürde herhangi bir düşman klan üyesi olmamasına rağmen'' haritada kırmızı nokta yani düşman olarak gözükmekte. Yani mavi yazılı nicki var düşman değil, ama mini haritada kırmızı olarak gözüküyor. Bu ''oyuncu'', SKA olmayan her yerde gemime saldırabiliyor, karşılık verdiğimde de bazen aynı şirket oyuncusuna saldırı uyarısı gelmekte bazen hiç gelmemekte. Bu oyuncuyu kestiğimde bir veya iki defa eksi şeref puanı aldım bazen hiç almadım. Bu nasıl olur, saçmalama dediğinizi duyar gibiyim ama bu gerçekten oluyor. Bu ''oyuncu'' belli ki oyunun bir açığını bulmuş ve bunu kullanıyor. Beni ve diğer oyuncuları yanıltarak üstünlük kurmuş vaziyette. Klanını terk ettiğinde, kendisine saldırırsam eksi şeref puanı alırım ama bunu göremiyorum çünkü bana düşman olarak gözükmüyor. Konuyu bir kaç oyun arkadaşıma sorduğumda ise ''kendisi 30 dolar verip bu özelliği yaptırmış'' diye cevap aldım. Üstelik, bu ''oyuncu'', hesapların bakıldığı sitede de ID veya Oyun içi nicki ile arandığında, site bu hesap hakkında bilgi vermiyor.

Konu hakkında bilgisi olanları cevap yazmaya davet ediyorum. İyi forumlar.

2. bazı oyuncular bana sıktığı zaman aynı şirketken bana sıktığında kırmızı oluyor klansızım.bu hile var. hile olmasada önce o sıkar sen kesersen eksi almazsın.önce sen sıkar o keserse eksi almaz.ama önce sen sıkar ve kesersen eksi alırsın.önce o sıkar ve keserse eksi alır.önce o sıkar kaçarsa ve npc keserken ara verdiğinde npcnin senden çıkması gibi sana sıkıp ara veriğinde yaklaştığında sen sıkarsan yine eksi alırsın:( bu karşılaştırmalar devam eder gider ama küçük haritada kırmızı gör,nmesini bilmiyorum hile olabilir vip sende kırmızı olabilir sana sıktığı için.karışık bi durum

3. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Oyuncunun pilot profili yada herhangi bir bilgisini veriniz kontrol edeyim.

4. ekmekreis

ekmekreis User

Selam Subutay. Geri dönüşün için teşekkür ederim. Hali hazırda Support ile bilgileri paylaştım. Sana nasıl iletebilirim?
    rim?

5. Beyler kolay gelsin sohbet banı yedim nasıl kaldıra biliim bi bilgisi olan yardım edebilir mi

6. ekmekreis

ekmekreis User

Bana dönüş yapmadınız...

7. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

galatik çekişme etkinliğinde aynı şirket birbirini kestiğinde kırmızı olup kesene ödül gidiyordu bu hatamı yoksa hilemi bilmiyorum ama o etkinlikle alakası olduğunu düşünüyorum bug olabilir yada dedğininz gibi hile ikiside hile gerçide nesye oyun da bunlar bitmez bitirmeyecekler hep aynı sorunlar aynı tavırlar umursamazlar kişisel olarak hakaretler güçler hepsi bıktırdı artık yakında güzel işler yapacak delikanlı mert dürüst insanlar gelir inşallah bunları düzeltecek

8. ɅTΣŞ

ɅTΣŞ User

Örn: [MLTYLI] tr2-3 te bır klan aynı durumu bızde de yaşandı klan uzatması [MLTYLI]

9. ekmekreis

ekmekreis User

Subutay bana bu açığı kullanan hakkında bilgi vermemi istiyor ama şimdi de cevap vermiyor?

10. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Yaşadığınız sorunu support üzerinden iletiniz detaylı olarak ilgilenelim.

11. KALENDER

KALENDER User

subutay tren yasak değil mi rahat rahat oynuyorlar

12. yetkisi olan bir admin olarak kaldırabilirsin.ama sohbetten banlanan adamıda admin yapmazlar:)

13. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

değişmez bu oyun düzelmez ya hep aynı hikayeler tutucu kullananlar ve genel hile insanların ne olduğunu gösterir oyununda ne olduğunu bu kadar aptal yerine konmamıştım hayatımda yazık birde burda egosu tavan yapmış elindeki haketmediği yetkyi doğru oyun oynayan larla uğraşan adminlerle uğraşıyoruz daha adamı işaretlemeden kesiyor bir tek bizimmi internet pc kötü ya bu nedir ya bu kadar yüzsüzlük ve haksızlığa neden mudahale edilmiyor

14. ekmekreis

ekmekreis User

Neden bu sorunla ilgilenmediniz?

15. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Konunun neresiyle ilgilenilmedi tam olarak gözden kaçmıştır belki, support üzerinden iletişime geçtiniz mi

16. Mrbmrb

Mrbmrb User

support aktif değil sayın fm

Tarantula*06* bunu beğendi.
  17. ekmekreis

ekmekreis User

Geçtik kardeşim geçtik. Baktığınız mı var oraya? 1-5 serverında KARŞIYAKA nickli bir eleman bu hileyi yapıyor.

18. .Mephistos.

Öncelikle FM değil Board Admin, Support aktif çalışmaktadır.
    Evet baktığımız var. Uslubunuza dikkat edin cezai işlem uygulamak durumunda bırakmayın beni. Hile dediğiniz nedir bilmiyorum support benim yetki alanım değil ben forumdan sorumluyum konu yeri zaten burası değil. Subutay size bir insiyatif alıp buradan ilgilenmiş.

19. ekmekreis

ekmekreis User

Ne varmış üslubumda? :D Baktığınız yok Support'a :D

20. .Mephistos.

Kışkırtıcı davranışlarınızdan dolayı forum hesabınıza cezai işlem uygulanmış ve konunuz kapatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.