Oyun Açılmama Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CESUR_YÜREK tarafından 17 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yükleniyorda kalıyor

2. benimde...

3. paşa1

paşa1 User

oyun iyice bitti hiç bakan yok oyuna 1 ay oldu hala istemci donuyor güncelleme gelmedi girişlerde problem yaşanıyor buglar yapılıyor her zaman bu oyunda dürüst olan oyuncular zarara uğruyor. Yazılımcı ekibi acilen değişime gitmesi gerekli.Atılan banların acılmaması gerekli oyuncu bir bug açık buluyor onu parayla satıyor onu satın alanlarda açığı kullanıyor 12-13 yıldır bu oyundayım ilk kez darkorbitin bu kadar düştüğünü gördüm.

4. Merhaba,

Ana sayfadan farklı bir hangarınızı etkinleştirip oyuna bağlanabilirsiniz. Ama belirttiğiniz gibi bazı haritalara (Zeta ve Alfa Galaksi Kapıları, Plutus kapısı, 3-BL benim gözlemlediklerim) bağlanmada sorun mevcut. Durum rapor edildi, o haritalardaki hangarlarınızı etkinleştirmeyin geçici olarak.

İyi Forumlar.

5. UluKOCA

UluKOCA User

bu gün kapı günü ama sorun var ne güzel darkorbit.

6. x2 gününde kapıya giremiyorsak oyuna girmemizin bir anlamı da kalmıyor

7. Botlar girip ABG ve Hades yapıyorlar 24 saat boyunca, elbette giriş yapamayız :/

8. X2 gününde kapı yapamıyoruz bu sorun çözülmezse hemen günümüz boşa gitmiş olucak .
    bu sorun yüzünden bence yarın yani pazartesi günü x2 verilmeli ...

9. indirim paketi çektim tüm gün evde zeta dönerim diye kapıya girilmiyor ya bu otocular yüzünden nasıl oynayabilirim bu oyunu cubiye gidiyorum salisesinde işaretleyip sıkıyorlar bl haritasına gidiyorum 20 tane oto gemi invoke kesiyor nasıl oynayabilirim ben bu oyunu?

10. tryhardD

tryhardD User

oynama demeye getiriyorlar ama ne hikmetse çarı silin dediğimizde de yetkimiz yok diyorlar cidden karar vermeliler artık ne istediklerine...

11. N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ocak 2021