Oyun Açılmıyor !!1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darkbull.Star tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ya Bununun Bir Telafisi Olmalı Belki Ben Kutu Açıp lf4 Çıkaracaktım ???

2. ingiliz forumundaki açıklama aşağıda , bizim tr adminlerine haber gelmedi sanırım henüz,

Hello space pilots,

As many of you are aware, there have been some issues today and some of you haven't been able to play, participate in JPA, and other less than ideal circumstances.

We want you to know that support are aware of what's going on and are working to get things back on track.

It seems there are some who have seen fit to flood us with useless requests, and while we did see some recovery earlier today from it, it happened again and here we are.

Any questions or concerns regarding compensation for today;
    Support will decide this. I am sure if there is to be any compensation we will have an announcement for you.

Questions and concerns regarding today's JPA;
    Again, support will decide what comes of this and if anything is decided we will likely have an announcement for that as well.

When we have more information, we will let you know. In the meantime, please be patient with us. We know you're frustrated, and we do hear you.

Regards,
    Your DarkOrbit Team

3. takemyhard

takemyhard User

ne diyoki burda??? anlamadım ben!!!...yatın yerinize yarın oynarsınızmı diyooo :)

4. valla bilindik şeyler aslında , bişiler olmuş ve oyun gitmiş şuan üstünde çalışılıyo filan demişler ,gelişmelerden haberdar edicez filan demişler . jpa ve etkinlik ler için sanırım kararı support vericekmiş ve bildiri yayınlıcaklarmış . bu süre içinde sabırlı olun demişler

takemyhard bunu beğendi.
  5. Maes34

Maes34 User

Translate'ye yazınca böyle çıkıyo :) az çok anlaşılıyo demek istedikleri..

Uzay pilotları Merhaba

Birçoğunuzun bildiği gibi, bazı sorunlar olmuştur bugün ve sizin bazı JPA , oynamak katılmak mümkün olmamıştır , ve diğer daha az ideal koşullar daha .

Biz o destek oluyor ve yolda şeyleri geri almak için çalışıyoruz ne farkında olduğunu bilmek istiyorum .

Bu, gereksiz istekleri ile bize sel uygun gördük bazı kim vardır görünüyor , ve biz ondan önce bugün bazı kurtarma gördün ederken , biz buradayız yine oldu ve .

Bugün tazminatıyla ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz ;
    Destek Bu karar verecektir . Ben sizin için bir duyuru olacak herhangi bir tazminat olması varsa eminim .

Bugünün JPA ile ilgili sorular ve endişeler ;
    Yine , destek bu geliyor ve bir şey karar eğer biz büyük olasılıkla bunun için de bir duyurum var karar verecektir .

Daha fazla bilgiye sahip olduğunuzda, size bildireceğiz . Bu arada, bize lütfen sabırlı olun . Biz sinirli olduğunu biliyorum , ve sizi duymak.

Selamlar ,
    DarkOrbit Ekibi

6. takemyhard

takemyhard User

yani türkçesi yatın yerinize kıpraşmayın diyolar annadığım kadafıyla :)

7. :D valla bi süre vermemişler lakin gece yarısından evvel hallederler inşallah

8. Merhaba ,

Duyurusu yada bilgisi bize geldiği zaman forumda uygun bölümde paylaşılır. Fakat şu anda net bilgimiz yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.