Oyun açılmıyor(Bağlantı Koptu Hatası)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alesta-TR61 tarafından 8 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar oyuna giriş yapamıyorum. Chrome kullanıyorum giriş yapamadım internet explorer açtım gene olmadı. Yaklaşık 1 saattir açamadım oyunu. Oyuna girişe tıklıyorum> Yükleme işlemi başlıyor > Başla diyorum> bağlanıyor yazıyor sonra bu ekran çıkıyor karşıma
    sorunu nasıl çözebilirim ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ağustos 2015
  2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Çerezlerinizi temizleyip tekrar bağlanmayı deneyiniz,sonuç alamadıysanız başka Browserlerden giriş yapınız veya bağlantı sorunları hakkında Buradan bilgi alabilirsiniz.

iyi Forumlar.

3. maalesef çerezleri geçmişi sildim hem chrome hemde internet explorer aynı bu ekranla karşılaşıyorum

şimdi başka bir gemiden giriş yaptım oyun açıldı tekrar kendi gemimle giriş yapmaya çalıştım açılmadı sorun benim gemimde
    kullanıcı ıd: 165194934
    bakabilir misiniz bir sıkıntı mı var gemimde ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ağustos 2015
  4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Forum üzerinden bizlerin yapabileceği bir şey yoktur.
    Hesabınız bann cezası almış olabilir şikayetinizle ilgili olarak ıd ve server bilgilerimnizle Support ekibimizle iletişime geçebilirsiniz,ekibimiz hesabınızın incelenmesinden sonra size 48 saat içerisinde geri dönüş yapacaktır.

iyi Forumlar.

5. bann konusunda hiçbir illegal hareketim olmadı.
    oyundaydım birkaç saat önce internetim biraz yavaş başka sayfaya dönüp oyun ekranına dönünce bazen bağlantı koptu yazısı alıyordum ama f5 yapınca oyun tekrar geliyordu. neyse oyundaydım birden bağlantı koptu yazdı hiçbişey yapmadan, f5 yaptım düzelmedi açtım kapattım düzelmedi vs. şimdi supportada yazdım umarım erken çözülür hitac etkinliği kaçmadan.

6. Merhaba ,

Oyuna müdahale etme yada hesap inceleme gibi yetkilerimiz yok maalesef. Support'ya yazarsanız yada yazdıysanız oradan gelecek cevabı bekleyiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.