Oyun Açılmıyor Yardım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MKS-705 tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MKS-705

MKS-705 User

Selamun Aleyküm Merhaba,

Öncelikle herkese hayırlı geceler, benim bir problemim var giderilmesini istiyorum yardımcı olanlara Teşekkür ederim,

bu fotoğrafta görüldüğü gibi ilerleme olmuyor saatler geçti tık yok kaç kere flash player denedim yükle sil yaptım olmadı. Yrdım edin. Teşekkür ederim.

Keyifli Forumlar.

(kimse sakın çerezleri falan silsin demesn 5 saat önce yeni format attım. programları yükledim. format atmadan öncede giremiyordum 2 gündür böyle)

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Şu aralar opera ile bende sorun yaşıyorum oyuna girmem 15 dk sürüyor ana sayfasında bile bir ihaleye girmek için 20 k önceden basmam gerkiyor crome ye geçtim ve şu anda çok rahatım :)

MKS-705 bunu beğendi.
  3. MKS-705

MKS-705 User

Selamun Aleyküm MErhaba,

sen hiç değilse giriyorsun usta ben hiç giremiyorum ne olacak benim halım :)

KEyifli Paylaşımlr

4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Farklı tarayıcıdan denemeni öneririm egerki denediysen benim başka bir fikrim yok :)

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Siz hiç giremiyorsanız antivirüs programını kapatıp bir daha deneyiniz.

MKS-705 bunu beğendi.
  6. MKS-705

MKS-705 User

denemek üzereyim, maxhtonu indiriyorum hayırlısı bakalım :)

modum virusmü ki bu anti virüsü devre dışı bırakımda virüsler bağışıklık mı yapsın :D :D

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyun esnasında kapalı olmasının bir sakıncası olmayacaktır oyunu kapattıktan sonra yeniden açabilirsiniz ve ben 3 aydır maxton kullanıyorum ve gayet güzel bir tarayıcı.

MKS-705 ve Jameika-TR bunu beğendi.
  8. Jameika-TR

Jameika-TR User

O tarayıcıyı ilk defa senden duydum ben daha bilindiklerden bassetmiştim :D

MKS-705 bunu beğendi.
  9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Maxton şuan en az ram harcayan tarayıcıdır oyunlarımda takılma ve donma yaşamıyorum ve tabiki internet hızı çok önemlidir sadece tarayıcının iyi olması internet yetersiz ise bir anlamı yoktur.

MKS-705 bunu beğendi.
  10. MKS-705

MKS-705 User

Selamun Aleyküm merhaba,

Çok doğru modum size katılıyorum doğru söylüyorsunuz, maxhton çok iyi ve internete sıkıntı yaşatmıyor ama tabikide internet hızı da önemli, şu maxhtonu deneyim de ondan sonra konuşrum konuşma hakkım bitti :)

keyifli paylaşımlar

Jameika-TR ve Nefes bunu beğendi.
  11. Jameika-TR

Jameika-TR User

Sizin şiir gibi sözlerinize karşı 5 dk önce yükledim bile sağolsun FModum :)

MKS-705 bunu beğendi.
  12. MKS-705

MKS-705 User

Selamun Aleyküm Merhaba,

Allah kolaylık versin sana maxhton ile aramıza yeni biri daha girdi maxhton kullanıcları sne 2014 :D

Jameika-TR bunu beğendi.
  13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu konu bir başka isimde açıldığı ve gereken cevaplar verildiği için taşınmıştır.

Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.