Oyun Açılmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 01_OĞUZ_01 tarafından 11 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar benim sorunum şöyle,

Normalda oyunu oynadığım pc yavaş ve Windows xp kuruluydu. dün bilgisayara Windows 7 yüklendi ve bugün oyuna girmeyi denedim önce flash player uyarısı aldım flash yükledim kurdum tekrar denedim fakat hangi tarayıcıyı denersem deneyeyim BAŞLAT a tıklıyorum pencere açılıyor yeşil ışıkların yanıp söndüğü normalde max 3 saniye sürüp oyuna bağlantı kurulan kısımda tıkanıp kalıyor. dakikalarca bekliyorum fakat oyun birtürlü açılmıyor. önce internet/bilgisayar yavaşlığından zannettim fakat yavaşta olsa donuk donukta olsa önceden çalışan oyun bugün hiç açılmıyor.

Önerebileceğiniz bir çözüm var mı yüklemem güncellemem gereken herhangi bir şey lütfen yardımcı olun.

Kolay Gelsin..

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Genelde format atıldığında bazı sürücüler yüklenmemiş oluyor örneğin online tabanlı oyunları oynayabilmek için java eksik olabiliyor birde java kurulumudur kurulmadıysa kurup bir kez daha deneyin oda kuruldu ve açmadı ise antivirüs programı kurulu ve açık ise kapatıp tekrar deneyin ve sağ üstte pop-up lar kapalı olabilir birde ona bakınız kapalı ise darkorbit için izin veriniz.

Maqa67 bunu beğendi.
  3. evet java eksikliğini farkettim yükledim kurdum test yapıyorum internet üzerinden java bilgisayarınızda kurulu diyor ama yine aynı noktada sürekli dönüp duruyor birtürlü bağlantı kurulmuyor. başka yüklü olması gereken program var mıdır acaba java ve flash playerden başka yada yapmam gereken bir ayar felan delirmek üzereyim

kolay gelsin..

4. Nefes

Nefes User

5. hocam sorunun benden kaynaklı olduğunu biliyorum daha önce yaşayan varsa çözüm arıyorum java flasj shockwave herşeyi kurdum halen aynı noktada takılıyor. keşke bir hata versede ona göre çözüm arasam ama yok kaldı öyle.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şimdi az yada çok sistemde anlıyorum ama önümde olmayınca maalesef ne hata nerden kaynaklanıyor bilemiyorum dün bir üyemizde sizin gibi giremediğini dile getirdi ama format değil di yaptığı 2 gün önce giriyordum şimdi giremiyorum demişti bende size sunduğum önerileri onada bulundum fakat olmadı son bir çare olarak sistem geri yükleme yaptırdım oldu ama formattan sonra size önerebilecek bir şey bulamıyorum üzgünüm.

7. şöyle birşey farkettim ki kurduğum java eklentisini tarayıcılar görmüyor. galiba sorun bu. oracle sitesinden indirdiğim javayı java test sitesinde görmesine rağmen eklentilerde hiçbirşey yok galiba bu yüzden açılmıyor. java indirebileceğim bir site verebiliyor musunuz acaba buradan javanın orjinal olarak indirilebileceği biryer yok mu. kurunca eklenti otomatik yüklenmesi gerekmiyor mu program ingilizce olduğu için yapamayıp sildim yeniden başka biryerden yüklemeyi düşünüyorum

8. Nefes

Nefes User

9. Maqa67

Maqa67 User

Tesekkur Ederim Cm Antivirusu kapattim Sorun Duzeldi Cok cok tesekkurler :)

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.