OyUn AçıLMIyOr

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 23 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pazar saat5ten beri oyuna giremiyorum. pazar öğlen bi çıktım o çıkıştan beri oyun açılmıyo. başlaya basıyorum siyah ekran kim bilir kaç yılda açılacak. Ben vipe kullanmıyım diyemi para veriyom. geçmişi 4 kez sildim şifre depolanmasına kadar ama nafile oyun hala açılmıyo. başka tarayıcı denedim onlar yükleniyorda bekliyo. daha ne yapıyım
    Şimdi baktım bu sorun bi tek bende değilmiş o diğer arkadaşların yazdığı cevaplardaki supportun mesajlarının aynısı banada geldi

2. Eğer Bağlantı kuruluyor kısmında oyun takılıp , Başlamıyorsa bu büyük bir ihtimal ile Anti Virüs programınızdan dolayı oluyor

Anti Virüs programınızı devre dışı bırakıp , yeniden giriş yapmayı deneyin

3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

oyuna girememe gibi bir sorun var evet bu sorunu teknik ekibe ilettik ama genel olarak aşağıdaki işlemleri yapmanız halinde bağlantı kurabilirsiniz

1. Bir Dns veya Proxy şifreleyici program kullanıyorsanız kapatın DNS değiştirdiyseniz varsayılan ayara döndürün
    2. Tarayıcının Çerez ve Önbelleklerini silin
    3. Eğer antivirüs programınız aktif ise pasif konuma getirip bağlanmayı deneyin
    4. Eğer bu işlemler olmaz ise Modeminize aç kapa yapınız tekrar eder ise modeminize reset atınız
    5. bu adrese tıklayarak internet hızınızı test ediniz eğer düşük ise servis sağlayıcınızdan hız onusunda teknik destek alınız veya modemi kullanan kişi sayısını azaltınız
    6. Eğer Hala giriş yapamazsanız sorunun düzelmesini bekleyiniz
    iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.