OYUN ADİL DEĞİL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zıbam tarafından 15 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zıbam

zıbam User

Şu soruna bir çözüm bulunsun artık 10k vuran adamla 100-200k vuran adam karşı karşıya gelebiliyor. İstediğin kadar taktik yap 100-200k vuran adamla başetmen mümkün değil, oyuna yeni başlayanlara çerez muamelesi yapıldıkça oyunun popüler olması mümkün değil üye sayısının 90.000 de kalmasına şaşmamalı. Başka sorunlarda yok değil ama şuan oyunda ki en büyük sorun yada açık bu. Yeni başlayan herkes bu yüzden oyundan soğuyup bırakıyor. Nasıl bi mantık 10 level oyuncuyla 17+ level bi oyuncuyu karşı karşıya getirir anlam veremedim hala.

2. Merhaba,

Arenada mı karşı karşıya geldiniz? Yoksa oyun içerisinde mi?

Eğer ki daha ekipman yönünden tamamlanmamış iseniz eski haritalarda portal yakınlarında yaratık kesilerek kasılabilirsiniz. Oyun içerisinde her şeyin bir çözümü vardır. Kasılacağınız yerleri iyi seçmelisiniz. Başkalarıyla grup olarak daha da rahat kasılabilirsiniz. Oyun chati ve grup sistemi bu yüzden vardır.

İyi forumlar.

3. zıbam

zıbam User

Birde pet sorunu var. Tr5 te pvp haritalarında neredeyse her avantaj kutusuna bir pet düşüyor. Yine Yeniden oyuna yeni başlayanlar ne uri kasabiliyor ne elit cephanelerden toplayabiliyor. Yani pedi olan urinin dibine vurup daha da gelişirken oyuna yeni başlamış yada henüz bir pedi olmayan oyuncular gelişemiyor. Burjuvazi kapitalist bir düzen oluşmuş oyunda zenginler daha da zenginleşiyor :) Yani oyunda ki ikinci büyük adaletsizlik bu. Oyunun gelişmesini istiyorsanız. Yeni başlayanlara da en az eski oyuncular kadar şans verilmeli ki oyundan zevk alınabilsin, ve yani başlayanlar oyunda tutunabilsin. Ha yok böyle olması lazım diyorsanız. O zaman insanlar neden bot kullanıyor neden bug arıyor diye sormaya da hakkınız yok. İnsanlar kendi çapında adaleti sağlamaya çalışıyor siz yapmadığınız, yapamadığınız için..

Tam olarak anlatamadım kendimi sanırım oyun içinde ki tek çözümü söyleyim size kaçmak. Ama buda pek mümkün değil. 2 tane tallon kesmeden her nerede olursan ol bir düşman geliyor ve daha düşmanı seçemeden patlamış oluyorsunuz. Grup olayınıda şöyle anlatayım 8 kişi bir adamı patlatamadık.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Şubat 2015
  4. Merhaba,
    Şu an petle o kadar kasılan kişiler de zamanında zorluk çekerek bu hale geldiler. Hiçkimse bu oyuna full olarak başlamadı. Herkes belli bir yollardan geçti. Size göre oyun hep kolay olmalı, rahatça kasılabilmeli. O zaman herkes rahat rahat oynar, gemileri çabucak fuller. Amaç zaten bu zorluklarla zevkine vararak oyunu oynamak.

Ayrıca illegal programlardan bahsetmek ve onları kullanmak yasaktır. Direk hesabınızın kapatılmasıyla sonuçlanır.

Portala çekerek portalda da kesebilirsiniz. Veya sizin şirketiniz zayıf olabilir. Chat üzerinden kendi şirketinizin elit oyuncularından yardım da isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. zıbam

zıbam User

Kolay olmalı demiyorum kabul edilebilir en azından oynanabilir düzeyde olmalı diyorum. Server açıldığında başlamakla serverın ortasındao yuna başlamak aydı değil server açıldığında başlayan bir oyuncu çok kolay kasılabilir kimse de ne pet var dır nede gemisi full dur ama server ortasında oyuna başlayan biri için kasılmak imkansız gibi birşey bu oyunda yani o zorluk çeken dediğiniz kimseler emin olun bizim kadar zorluk çekmediler

6. Merhaba,

Bu kadar emin olmayın. Kendiniz merkezli düşünmeyin dünyayı. En çok zorluk çeken siz değilsiniz. Sizden daha fazla zorluk çekenler bile oldu hatta şu anda oluyor da... Bu yüzden oyun akışına uydurmaya çalışın kendinizi. Neyse bu konu uzaar gider. Ben burada nokta koyuyorum söyleyeceklerime :) Konuyu şimdilik kilitlemiyorum. Başkalarının yorumlarını almak isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

7. zıbam

zıbam User

ben bu oyunun ismi daha darkorbit olmadan önce dark pirates ken (ismi farklı da olabilir uzun zaman geçti) oynuyordum grafikler basit oyun sadeydi ama çok daha fazla zevk alıyordum şimdi oyunun bu hale gelmesinden dolayı açıkcası üzüldüm ve oyunu bırakma kararı aldım bırakmadan önce de tatlı dille sizi uyarmak istedim oyun artık tat vermiyor yani oynanmaz hale geldi son olarak pet yasal bottur diyorum isterseniz konuyu kilitleyebilirsiniz çünkü bu forum da oyuna yeni başlayanlardan çok oyunun gediklileri olduğundan ve eleştirdiğim kimseler onlar ve idari kesim olduğundan gelecek yorumların ne olabileceğini az çok kestirebiliyorum kolay gelsin

8. Merhaba,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.