Oyun Akışı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Daimond tarafından 23 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daimond

Daimond User

Merhaba beyler ben 5-6 aydır oyuna ara vermiştim kardeşime vermiştim saolsun apisi patlatmış tekrar döndüm şimdi isk2de 8 iris aegis goli tasarımları var 5 lf4 gerisi lf3 var 3 havoc kalkan hız full mermiler felanda bol petdede gerekli eşyalar var uzun zaman sonra döndüğüm için ne yapacağımı bilmiyorum palla kasıp zeta yapıp hem havoc hemde apis için ganimet anahtarı alıp apis için kutumu açsam napsam bana neler yapıcağımı nasıl kasılmam gerektiğini söylermisiniz ve 2 konfigide nasıl yapmam gerektiğini kaç kalkan kaç hız kaç silah koysam taktik verirmisiniz iyi bir sohbet olur umarım kolay gelsin

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Konu gerekli bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar...

3. Merhaba ,

Palladium toplayarak zeta açıp havoc eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Arge durumunu bilmiyorum fakat eğer düşükse biriken uridium ile arge yapabilirsiniz.

1. Konfigürasyon :

Gemi : 15 Lazer + 5 hız + 10 kalkan / Droid'ler : full lazer

2. Konfigürasyon :

Gemi : 15 Lazer + 15 hız / Droid'ler : full kalkan

şeklinde olabilir.

İyi forumlar.

4. Daimond

Daimond User

Yalnız aegıs icin istiyorum taktıgı 2. konfigde 1600 felan vuruyorum az degılmı

5. kıyamet moderetörüme katılıyorum 2. konfinin hız ve kalkan olması önemli oyun donmasında veya kasması durumunda konfi değiştirip kaçmanız gerekecektir hızlı bir şekilde az vurmanız önemli değil yawaş yawaş yapın ama 3 hakla bitirin kapıyı...
    İyi oyunlar.

6. lordm0zart

lordm0zart User

aegisle rahat yaparsın zaten zeta çok kolay bir kapı kamikazen varsa olduğun yerden oynamana gerek yok 10 bölüme kadar orda biraz x3 x4 kullan hızlı geç diye uber krisleri hızlı hızlı kesersin tamam gerisi basit zor olan kısmı kapıyı açmak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.