Oyun Anasayfasına Bile Giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DİИÇЄЯ tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar oyuns birkac gundur giremiyorum
    Flash player guncelledim
    Cerez onbellek vs. Ne varsa temizladim
    Farkli tarayicidan denedim
    Tarayiciyi kaldirdim tekrar yukledim
    Buna ragmen hala oyuna giremiyoru yardimlarinizi bekliyorum .Tesekkurler.
    ( Normal modem kullanmiyorum , telefonu modem yapıp kullanıyorum ona göre tavsiyelrde bulunursanız sevinirim. )

2. mahir_527

mahir_527 User

Aynısı bendede var çarşamba gününden beri.
    Sayfa öylece duruyo sonra veri alınamadı diyo.Supporta 2 3 kere yazdım hiçbirşey yok diyolar.Halbuki başkasının bilgisayarından sorunsuz girebiliyorum.
    Ayrıca üstte şu url çıkıyor:

DÜZENLENDİ, LİNK KALDIRILDI!

böyle baya bi uzayıp gidiyo

Bu arada aynı durumda olanlar Yandex tarayıcıyı indirip turbo modunu açıp girsin.Böyle yapınca bu seferde haritayı açmıyo ama en azından arka sayfaya girebiliyorsunuz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ağustos 2014
  3. Aynen kardes bendede. Ayni url cıkıyo dns proxy falanda. Denedim ama gene olmadi bendede baska ag uzerinden girince aciliyodu simdi oda acilmiyo . ama ilgilenen olmuyo

4. mahir_527

mahir_527 User

Bi tür ip banı atmışlar sanırım ama supporta defalarca yazdım sadece çerez sil modem resetle dediler...

5. Bugun pcye format. Aticam faydasi olurs paylasirim
    Moderator arkadaslar bize sorunlari bildirmediginiz taktirde yardimci olmayiz diyolar buyrun durum ortada magdur olan tek kiside ben degilim bir yardim olmasa bile bi aciklama yaparsaniz sevinirim . tesekkurler

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Oyuna şuanda erişim konusunda sıkıntı bulunmamakta, telefonunuzu modem oalrka kullanıyor olmanızdan dolayı sıkıntı olmuş olabilir. Başka bilgisayarlardan deneyiniz hesabınıza giriş yapabiliyorsanız sorununuz sizin bilgisayarınızda olduğu belirlenmiş olur. Farklı bilgisayarlardan erişim sağlayamıyorsanız, bann almış olabilme ihtimalinize karşın support ile irtibata geçiniz, elimizde bu destek fazlası gelemez. Hesap inceleme gibi yetkilerimiz mevcut değildir.

Keyifli Forumlar

7. Merhaba ,

İlave olarak bilgisayarınızda kurulu olan antivirüs programı varsa geçici olarak devre dışı bırakıp oyuna girmeyi deneyiniz. Şayet giriş yaparsa sadece oyunu oynareken virüs programını geçici olarak devre dışı bırakınız.

İyi forumlar.

8. Baska bilgisayardan denedim ama gene ayni sorunla karsilastm suan hesaba erisebiliyorum banlama gibi bisey soz konusu degil badka ag ve pc oldugu. taktirde giriyorum virus programida kullamiyorum sorunun nerden kaynaklandigini anlayamadim ilgilendiginiz icin tesekkurlerr

9. telefondan paylaşma durumunda telefon sapıtıyor çok başıma geldi telefonun kendi kullanımı haricinde bazen internet vermiyor

10. 3 seneye yakin zamadir telefon uzerinden oyuna baglaniyorum ilk kez boyle bisey oldu

11. tuhaf... bende devamlı oluyor. kullandığın operatörle ilgili bir sıkıntı olabilir.

12. Telefon sisteminden kaynakli oldugunu dusunuyodum. Onada format attim .d sonuc degismedi

13. dediğim gibi operatörde sıkıntı olabilir

14. Anladim. Tesekkurler

15. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Cep telefonları için olan internet paketlerinin hızı genelde 7.2 mbps dir buda üst limitidir yani 3g alanı içinde ve sunucunun tam kapasitede çalışır olduğu zamanlar hızınız 7.2 mbps e çıkar. Gün içinde internet kullanımı arttıkça şebekedeki yoğunluk artacağından hızınız 1mbps veya kbps seviyelerine bile düşebilir. Eğer biraz daha hızlı girmek istiyorsanız 3G kapsama alanı içinde telefonu modem olarak kullanın eğer hep böyle telefonu modem yapıyorsanız 3g kapsama alanı içinde hızı 48mpbs e kadar çıkan paketler var onlardan yapmanızı öneririm bu sayede hem biraz daha hızlı internete girer hemde oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz

iyi forumlar

DİИÇЄЯ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.