Oyun artık düzelsin bıktık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KØMΛИĐØ*=»[TÜRK] tarafından 28 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Delirdik artık şu donma düzelsin o kadar darkorbit çalışanı var şu donmanın kaynağını bulamıyorlarmı yeter ama sabır sabır nereye kadar oynanmıcak hale geliyor oyun.

2. Bence de düzelmesi lazım. %50 şeref aldım kapı yapamıyorum.

Hidrata bunu beğendi.
    1. millet küfür etmeme için kendini zor tutuyo globaldada diyen olmuştu

3. wala bazen pc kırcam kufretcem ama uslub bozmamaya çalışıyorum

4. Yavv bi sorunu çözemediler bıktık yeter yeter yeter iyice kötüleşti oyun sabır sabır nereye kadar bu nedir yavv kimsede bişi yazmıyor of.

5. ben 30dk bir herşey siliom gene basşlıom ama kasma yine var

6. kimsenin umrunda deil zaten donuyor diye millet yırtınıyo ses yok kimseden globalda zaten onlar rahat uriler çkilsin paralar yatırılsın ohh.

7. Bak Hayla bi cevap gelmedi yada bişe söylemiyorlar iyici adamı deli ediyorlar yaw harbiden bıktım bırakıcam bu oyunu

8. alın beyler istediğiniz kadar yaşayın bu cevap gelecek

iyi günler
    lütfen çerezleri silin abode güncelleyin

HASTASIYIZ•ÐЄÐЄ bunu beğendi.
  9. TlgKn

TlgKn User

arkadaşlar çerezleri silin hiç bişey kalmıycak :D
    darkorbit bize bakıp gülüyo bence :))

10. Prophecy

Prophecy User

Aynen ben de çok şikayetçiyim çerezleri sildim flash playerını otomatik güncelleniyor internetim sınırsız ve en hızlı paket ama yine de donüyor bir çözüm bulunsun!!

11. donuyor diye millet yırtınıyo ses yok kimseden globalda,zaten onlar rahat uriler çkilsin paralar yatırılsın ohh. Bak x3 te çıktı bütün millet para yatırsın diye oyun donuyor x3 x2 falan çıkıyor para herşey olmuş yav.

12. Merhaba ,

Genel olarak oyunda sorun olsa emin olun en kısa zamanda fark edilir ve gerekli müdahale yapılır.

DNS ayarı kullanıyorsanız iptal edip otomatik DNS aldırın. Bende bazen DNS ayarı kullanıyorum ve arada sırada internet olmasına rağmen google'a bile giremiyorum. Sonra DNS ayarını iptal ediyorum hem daha hızlı oluyor hem sorun ortadan kalkıyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.