Oyun Aşırı Kasıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 23 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Bigpoint in yan oyunlarında herhangi bi sıkıntı olmamasına rağman darkorbitte hem girişte hemde oyunda feci bi kasılma söz konusu supporta defalarca bildirmeme rağmen robot mesaj gibi tarayıcının önebelliğini falan sıfırlayın temizleyin diyorlar artık dayanamadım dedim bi başka yerde gireyim oyuna hiç bir fark yok yine kasılıyor oyun şimdi internet bağlantındadır falan demeyin çünkü 16mbps internetim var napim yani

çözüm olarak ne önerirsiniz bana

sakın tarayıcı falan temizle demeyin kaldırdım tekrar kurdum dns yide sıfırladım ttnet ile ilgili bi derdide yokmuş bunun ee sorun ne acaba şimdii

bu arada sırf bu saçma kasılmalar yüzünden durduk yere bi kapım çöpe gitti bunun telafiside yokmu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ocak 2015
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Flood yapmayınız.Hakkını kaybettiğiniz kapılar için supporta başvurun.Sisitem kaynaklı bir hata var ise,size yardımcı olacaklardır.

Size yardımcı olmak adına,buradan vereceğim linki bir inceleyin.Karanlık S Modumuz büyük bir emek harcıyarak hazırlamış olduğu bir dizi çözüm önerileri hepimize faydalı olacağı kanısındayım.

Keyifli Forumlar.

3. ÖMER.E

ÖMER.E User

sorunumu çözdüğünü söyleyemem malesef

4. cok kötü kasıyor gerçekten modum verdiğiniz linktekileri her gün yapmak zorunda kalıyorum yinede belli bi zaman geçtikten sonra kasıyo günde 3-4 kez çerez temizlemekten gına geldi bide kullandığım yaratıcıda sadece darkorbite giriyom onun dışındaki tarayıcıda zaten geçmiş tutulmuyor

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyun Web tabanlı bir oyun lduğundan dolayı FlashPlayer sürekli çerezleri biriktirmekte.Bunları zaman zaman temizlemesseniz kasmalara neden olmaktadır.Fps durumunuzu sürekli kontrol altında tutarak oynarsanız,fazla sıkıntı yaşamassınız.

Keyifli forumlar.

6. ÖMER.E

ÖMER.E User

supporta tekrar bildirimi yaptım bu çözümleri supportta alıyordum zaten tekrar denedim yine bi fark olmadı , en azından kapı kaybımı telafi ederler umarım

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yoğunluğa bağlı olarak 48 saat size dönülecektir.

İyi forumlar.

8. modum fps boştayken 45 kasılırken 25-30 arası cubikonn gibi oyunu kasan bişeyin yanındaysam 13-17 arası oluyor bu normalmidir. birde aşırı kasmada 8 ve altı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.