Oyun Bağlantı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NexoNeoNow tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. NexoNeoNow

NexoNeoNow User

İletin mesajımızı res atsınlar

ahahaha binbaşının biri geldi sıkıyo sıkıyo lagdan işlemiyor :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2020
  2. GoLDMaN7

GoLDMaN7 User

:D

Şu mübarek LF-4 Günün de yaşananlara bak

3. NexoNeoNow

NexoNeoNow User

Saçma Sapan İşler !!!

4. emir5371

emir5371 User

bune ya geli̇şmem lazim oynuyamiyorum

5. NexoNeoNow

NexoNeoNow User

dahice bi planın yoksa unut onu

6. 2. sandıkta bi lf 4 çıkardım 13 vardı anahtar 10 kaldı lag ile boğuşuyorum bakalım ne olcak :D

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum Kuralları gereğince alt alta mesaj içeriği oluşturmak yasaktır. Mesaj içeirğiniz tarafımca birleştirilmiştir. Yaşadığınız sorun Gece TSİ 3:00'da reset ile birlikte çözüleceğini düşünüyorum Sorunlar raporlanmıştır.

İyi Forumlar.

8. döper_

döper_ User

merhaba thanatos.
    ben gündüzleri pek oynayamıyorum imkanım yok geceleri oyuna giriyorum ve biliyoruzki geçen hafta hatta bazı hala devam buglar var ben kendi emeğimi birkaç ay veya yıl sürede yaptıım hesabı,çarı adamlar bir kaç günde yaptılar oda yetmiyo geceleri oyuna girebiliyorum ne yazıkki siz diyosunuz 3e kadar oyun yok şimdi benim oyun zevkim kalmadı bitti artık.
    şunu söylemek istiyorum oyuna gelen her etkinlikte böyle bir sorun yaşayacakmıyız daha
    daha sonraki günler buglar çıkacakmı nolacak lütfen cevaplayın bu yazdıklarıma karşılık.
    benim kasılaçağım saatlerde oyuna giremememin telafisi kim yapacak illa bizde gg bugu yapıp durmadan kapımı dönseydik seprom bugu yapıp daha fazlamı vursaydık birleştir bugu yapıp 1 yerine 2 mi alsaydık admin lütfen artık isyan ediyorum
    9 senedir oynuyorum bu oyunu ben istanbul türkiye turnuvası olmuştu biz istanbul turnuva 1. , türkiye turnuva 2. olmuş kişileriz böyle zevkle oynayan insanı nasıl soğutursunuz oyundan onumu yapmaya çalışıyosunuz lütfen artık net konuşun bize karşı lütfen!!!!

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sorunlar hakkında gergin olduğunuzu ve bir açıklama talebi içerisinde olduğunuzun farkındayım. Gerekli açıklamayı şu şekilde yapmak isterim.
    Öncelikle bot kullanan oyuncular hakkında; banlama işlemleri Merkez Ekip tarafından yapılmaktadır.
    İkinci olarak bug kullanan oyuncular hakkında; gerekli işlemlerin talebi ve takibi Takım Liderimiz tarafınca yapılmıştır. İncelemler devam etmektedir. Şunu da eklemek isterim belirtilen yazı Takım Liderimize aittir:
    Etkinlikte yaşanan sorunlar ile ilgili gerekli raporlama işlemleri devam etmektedir. Sorunların çözülmesi ve oyun deneyimini arttırmak adına etkinlik askıya alınmıştır. Belirtilen konuya da Buradan ulaşabilirsiniz.
    Umarım açıklamalarım yeterli olmuştur. Onun dışında sormak istedikleriniz belirtebilirsiniz.

İyi Forumlar Dilerim.

10. döper_

döper_ User

tamam thanatos adminim herşey iyi güzelde neden hep oyunda bi bağlantı sorunu yaşıyoruz dediğim gibi geceleri oynayabiliyorum ama bi girdim oyun yok ve 3e kadar yok niye ama sürekli bu böyle

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle oyunun TSİ 3:00'da düzeleceğini belirtmemin sebebi oyun içerisine reset geleceğinden dolayıdır. Onun dışında Yaşanan sorunlar henüz çözülmediğinden dolayı devam etmektedir. Sorunların çözülmesinin ardından gerekli açıklama Forum Kanalı üzerinden yapılacaktır.

İyi Forumlar.

12. Oyuna tekrardan başladım. Daha önceki oynama süreciyle hemen hemen aynı derecede oynuyorum. Eskiden, aktif olarak oynarken günde bir kaç kişiyi geçiyor idim. Ancak 3 aydır aktif oyun hayatımda sadece 10 kişiyi geçebildim ki sıralamam 1000'lerde. ( daha önce ilk yüzlere kadar gelmiştim.) Dün kod ile gelen %50 EP, üzerine %25 EP ve BO1 ve BO2leri aldım, yani %95 EP var şu an. Bu esnada, 1 kronos, 2 lambda, 2 epsilon, 1 delta, 2 alfa, 1 beta, 1 gama bitirdim ve sadece 2 kişiyi geçebildim. bir kaç saat sonra bakınca tekrar eski yerime geri gelmişim. Bunun üzerine laglar, botlar, buglar ve bunlardan faydalananları görünce, bir de üzerine yaptıkları yanlarına kar kalınca, iyiden iyiye hevesimiz gidiyor. :(

döper_ bunu beğendi.
  13. döper_

döper_ User

bende bunu söylemek istedim üstteki yazımda buglar botlar vs vs çok üzülüyorum eski darkorbit yok şuan

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.