Oyun Başlamıyor?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖLDÜN.ÇIQ.xD[тя] tarafından 11 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. flash playerim güncel ve oyun açılana kadar başka bir sekmeye de geçmiyorum reklam gibi olmasın ama bazı kullanıcılar ttnet fişini çekip geri takın diyor ve ttnet'de kullanmıyorum hızlı bir internetim var. daha önce böyle bir sorunum yoktu ne olduysa son 3-4 günde felan oldu. darkorbit anasayfa dükkan falan her şeye giriyor fakat oyunu yükle deyince yüklenmiyor sadece. yüklendiği zaman başla diyorum bağlanılıyor çubuğu sürekli doluyor ama bir türlü oyun açılmıyor. zar zor açtıgım zamanlar oldu her şey iyi güzel oynuyorum fakat portal atladığım zaman tekrar sorun başlıyor ve sekmeyi yenilemek zorunda kalıyorum. bunun için ne yapabilirim?

2. sayfa yeniliyorsan olmaz başla dediğin an hiçbir sayfa yenileme+bir sayfayada gitme açılıcaya kadar

3. bak anlamadın. başla butonuna tıklıyorum bağlanılıyor yazıyor çubuk sürekli sürekli doluyor hâlâ bağlanacak. hiçbir sekmeye de geçmiyorum. yani sorun bende değil

4. KARANLIK

KARANLIK User

Çerezlerinizi temizleyeniz ayrıca farklı tarayıcılardanda deneyiniz.

5. tamam bi öyle deneyeyim şimdi

6. Merhaba ,

Bilgisayarınızda ESET antivirüs programı varsa oyun oynarken geçici olarak devre dışı bırakıp ölye deneyiniz.

İyi forumlar.

7. tamam hallettim eset falan da yok zaten teşekkürler

8. KARANLIK

KARANLIK User

Sorun çözüldüğüne göre konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.