oyun birden kesildi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÇAYKARA611 tarafından 25 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba kapı yaparken oyun birden kesildi kristallondaydım bayada uğraşmıştım oyun neden kesldi tamda kristallon bitiyordu :((((

2. Oyun genelinde kapanma oldu herhalde bende aynı sıkıntıyı yaşadım..
    İYİ FORUMLAR...

3. Aliens

Aliens User

Global bir sorun. Bende Beta Progetitler de patladım.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Modeminizden,tarayıcınızdan veya internetinizden kaynaklanan anlık kesilmeyle ilgili bir sıkıntı yaşamış olabilirsiniz.

Aşağıda vereceğim konuları incelerseniz,yardımcı olacaktır.

FPS ( Frames Per Second ) Hakkında Bilgiler

Lag Nedir ? Lag'ın Sebepleri Nelerdir ?

Flash Player Hakkında Bilgiler

Keyifli Forumlar.

5. Aliens

Aliens User

Bu modem ile ilgili bir şey değildi. Oyun tümden gitmişti. Facebook ve Youtube gibi siteler sorunsuz çalışıyordu.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Darkorbitin bağlantı yapısı,bahsetmiş olduğunuz sitelerinki gibi değildir.

Web tabanlı oyunlarda veriler ana makineye anlık olarak gönderilir,saniyelik bir kesilme veya yavaşlama,sizin oyundan düşmenize neden olmaktadır.

Bir istemci(bilgisayar) internete bağlanırken, servis sağlayıcısından aldığı DNS adresini hafızasında tutar. Hafızasına aldığı bu DNS adresi için tekrar servis sağlayıcısından DNS adresi talebinde bulunmaz ama bazen bu hafızadaki DNS sunucu adresleri geçerliliğini kaybeder veya ilgili web sitesi DNS değiştirebilir. Her ne kadar DNS problemleri farklı yollarla da gelişmiş olabilse de genel anlamda bir web sitesine erişim problemi ya bilgisayarın daha önceden aldığı DNS adresinin geçerliliğini kaybetmesinden veya bağlanılmak istenen web sitesinin DNS adresini değiştirmesinden kaynaklanmaktadır.

Bu nedenle zaman zaman web sitelerine erişimde bir takım sıkıntılar yaşanır. Bu problemi düzeltmek için aşağıdaki uygulamayı yapmanız ve böylece DNS Önbelleği Temizleme işlemini gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır. Bu uygulama ile bilgisayarınızın DNS hafızası temizlenecek ve yeni bir IP adresi alacaksınız.

Keyifli Forumlar.

7. Aliens

Aliens User

Peki, tamam. Benim modemim sıkıntılı. 50 kişi aynı sorunu aynı saatlerde yaşıyor. Onların hepsi mi sıkıntılı? Yoksa denilen DarkOrbit mi sıkıntılı? Ayrıca sadece oyun değil, anasayfa ve forum da gitti.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Neden kaynaklandığını bilemem,ben sadece olabilecek sorunları ve çözümlerini yazmaya çalıştım.

Oyundan kaynaklanan bir sorunda olabilir,illaki modem veya başka etkenlerden kaynaklanan sıkıntılar olacak diye bir kaide yok.

Böyle durumlarda Supportla iletişime geçerseniz daha faydalı olur.

Oyundan kaynaklı bir sorun var ise,bu ekiplerimizin bilgisi dahilindedir.

Support gerekli gördüğünde,kapıda patlayanların kapısını veya hakkını vermek suretiyle yardımcı olmaktadırlar.

Keyifli Forumlar.

9. CeTiN_TS

CeTiN_TS User

bende belirtilen saatte gitti kapıda patladım fuzuli yere ama supporta yazsak elcevap"inceleme vsvsvs en son 3 hakkınızvar nokta:)".

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapı haklarınız tamamen bittiğinde supportla iletişime geçebilirsiniz.

Daha iki hakkınız varsa,kullanmanızı tavsiye ederim.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.