Oyun bitiyor

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by odun_adam, Feb 7, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. odun_adam

odun_adam User

Gerçekten oyunu bitmesine çok fazla kalmadı. Bot ve bug kullananlara ceza verilmediği sürece oyunun kalitesi yerlerde sürünmekten öteye gitmeyecek. Yetkili mod ve adminler konuya gelip biz elimizden geleni yapıp raporluyoruz diyebilirler. Bu yeterli değil yönetime bu konularda daha ısrarcı olunması gerekiyor. Botlar ve buglarla avantaj sağlayan oyuncular hakkıyla oynayan ve emek harcayan oyunculara üstünlük sağlamakta. Bunları yapan oyuncular süreli ve tp şeref cezasıyla değil kalıcı sekilde yasaklanmalı. Bunlar olmadığı sürece oyun bugün olduğu yerden bir adım ileri gidemeyecek kaybetmeye devam edecek.

2. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Biz burda istediğimiz kadar zırlayalım bisey degismiycek kafaniza bakin beyler.

3. OYUNUN KAPANMASINI İSTEDİKLERİ İÇN KİMSE BİLREK BİŞY YAAPMIYOR ZATEN

4. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Oyunun kapanmasini neden istesinler ki kardesim sadece umursanmiyor hatirlamiomusun 2012 yiliydi galiba bir suru hesabi banladilar ayni seyi bugun yapsalar bak yemin ediyorum tum serverlardaki hesaplarin yarisi perma ban yer general rutbesindeki adamlar bile bot kullanmistir oyunda ancak bot programini engelleyebilecek bir duzen kurtarir bu oyunu boyle yaparlarsa da bot kullananlar oyunu birakir buyuk ihtimal diye dusunuyorum sizin fikriniz ne bilmiyorum ama gerci fikrimizi de pek onemsemiyorlar sadece 2 3 arkadas bulup gorev yapmayi ozledim su oyunda ben 4-3 4-2 haritalarinda botlari kovalamayi degil..

Thread Status:
Not open for further replies.