Geri bildirim Oyun Bitmiş

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 12 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bir girip bakayım dedim, her taraf payment olmuş zamın zamı gelmiş. Tamam küresel anlamda enflasyon varda Allah aşkına petin yakıtına da göz dikmezsin yahu?

Oyuna sürekli tasarım, silah cephane vs eklenmiş bunları almak zaten ap ayrı zor işsiz gibi sabah akşam uğraşacaksın başka çaresi yok.

Otoculara önceden kızardım ancak kızmıyorum BP resmen işin iyice suyunu çıkarmış. Oyunda emek dengesi tamamen ölmüş. Bu insanlar sabah akşam kasılsalar bile düzgün sıfırdan gemi yapmaları ortalama 1 yıldan fazla sürer.

Önceden cerraha, pusta falan kızıyorduk ama şimdi o metaları arar olduk en azından denge vardı şimdi denge menge kalmamış oyun okeye dönüyor.

Hala bundan payment ürün satmaya çalışıp oyunda bariz olan sorunları düzeltmek yerine saçma sapan gemiler geliyor.

Oyun iyice saçmalamış.

2. kesinlikle haklısınız bir çok oyuncu şikayet etsede çoğu oyuncu anormal şekilde memnun kalıyor bunu gözlerimle gördüm. paymente dönmüş oyun bunu şöyle anlayabiliriz, Dükkan>ekstralar a girerek onlarca payment ürününü görmemiz mümkün.