Oyun Bozuklugu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve П0TΉIПG_2_Ł0SΣ tarafından 28 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 30 dakikadir bu sorun var. Disaridaydim geldim actim bir baktim internet surekli kesiliyor.(Avea telefonu wifi yapip baglaniyorum). Aciyorum aciliyor sonra 3 dakika sonra interner kesiliyor interneti kapatip tekrar aciyorum. Bi gidiyor bi geliyor. Bu sorun benim telefonumdan veya internetimden kaynaklanmiyor. Cunku baska avea operatorlu telefonla denedim ayni sorun. Ve forumu acarken de ayni sorunu yasadim. 3. Denemeden sonra girdi. Bu teknik birsey midir yoksa telefonun internetini kullanarak girdigim icin mi?

2. Kıta40

Kıta40 User

30 dakikadır değil 5 saate yakındır var. nasıl ilgileniyolarsa bi reset atamıyorlar sayın adminlerimiz

3. Aynıı sorun bendede var 5 saatten beri cafe den giriyorum kesilip kesilip gidiyor bi cözüm bulun

4. Yav adminlerim modlarim bir el atin su konuya. Bir de teknik aciklama yapilsin ne oldugunu bilmek istiyorum. Yarin 180 lira yatiracaktim x3 gunu gelme ihtimaline gore. Eger boyle olacaksa bi 4 veya 5 gun daha sonraki haftayi bekleyemem ben steam' e falan yatiririm bu parayi.

Yetkili biri aciklayabilir mi ?

Ve bir de ne zaman duzelecek ?

5. Merhaba ,

Arkadaşlar diğer konulara bakmadan her gelen konu açıyor bizlerde sürekli aynı şeyleri yazıyoruz ama yine bir işe yaramıyor. Son güncelleme ile oluşan sıkıntılar gerekli yere iletildi fakat bize 1-2 gün içinde düzeltilir gibi bir bilgi verilmiyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.