Oyun Buga Girdi [Hangar Boşaldı]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cяαzψ•usκudαяlı tarafından 11 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar oyuna bişey oldu kastı falan bi anda f5 atıcaktım oyundan attı bi daha girdim zar zor bi baktım ekipman bomboş. Ne oluyor ? 1 fm yardımca gelsin ekipman bomboş

2. Merhaba ,

Biraz önce baktım yeni flash player çıkmış. Manuel olarak indirip güncelleyiniz. Ayrıca server bilgisi ve ID'niz ile birlikte durumu anlaşılır şekilde support'a bildirin inceleme sonrasında gerekli birşey varsa yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

3. arkadaşlar bu linkten flash player son sürümü mevcüt ordan gümcelleyin biraz daha iyi oldu gibi eskisi gibi kasmıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Kasım 2014
  4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Üyelerin link paylaşımı ( Forum içerisinden yada Dışarısından yasaktır ) Lütfen Link paylaşımında bulunmayınız.

İkinci olarak Değerli Kıyamet Modumun belirttiği gibi Adobe ' nin resmi sitesinden Flash Player ' ın güncel sürümünü indiriniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Nefes bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.