Bug / Oyun hatasi oyun buglarından artık yıldık

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ®ΤR™ tarafından 17 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ®ΤR™

®ΤR™ User

Senelerdir bu oyunun geliştiricilerinin düşüncesi bizi sağılmalık inek gibi görüp tek dertleri daha fazla para kazanmaktan ibaret. Senelerdir oynuyorum artık son raddesine geldi sanırım oyuna giriş bile yapılmıyor 1 saat ugrasıp sonunda oyuna giriş yaptım ne göreyim tutucuyla gezenler devam bu elemanlar nasıl giriyor acaba ben envantere girene kadar 40 kere 503 504 502 hataları aldım. Sırf maxthon, chrome tarayıcı kullanıyoruz diye gemiler ban yedi kendinizi bir sorgulayın artık kendi istemciniz kıytırık chrome benzeri tam ekranı bile olmayan sürekli donan lagdan oynanmayan tarayıcı yerine bir şey arıyorsun ban yiyorsun sonra 2 haftadır düzelmeyen ddos yemeniz koskoca oyunu bitirdiniz artık. Hani nerede geçilecek olan yeni istemci 4 sene oldu ya 4 sene de milyon dolarlar kaldırdınız ama yatırım yok sadece bom boş birbirini takip eden etkinlikler. Anlayın artık biz etkinlik istemiyoruz oynanabilir ama etkinliğin olmadığı bol savaşlı bir uzay oyunu istiyoruz. Uri seref tp vermeyen etkinlikler, saatlerce ugrasıp 1 lag yuzunden patladıgımız eternal sıralaması istemiyoruz.

2. euromedon

euromedon User

Sonuç olarak oyuna girilemiyor.....