oyun chati

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tcares tarafından 21 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tcares

tcares User

daha yeni bu ay burada sizlerle tartıştık..
    bana diyorsunuz kı bunun yeri forum değil..
    bunun yeri oyunun forumudur.. Bu oyunda ciddi bir sorun ve sürekli tekrarlanıyor.. bu oyuncuları herkese hakaret ediyor.. küfür ediyor oyun chatınden ve bunlarla beraber oynayan oyuncular bunlar bir yazı yazıyor ve sürü şeklind ebir oyuncuya hakarete başlıyorlar.. ve bunlara cm / ca larınız ban vermıyor/ veremiyor . bu uzun süredir devam ediyor.. bunlara cevap verenlerde chat huzurunu bozdu, uslup vb.. cezalar veriyorlar .. bunun yeri forum değil de neresi,..
    bakın report edin yazmayın report ettım supporta yazın yazmayın yazdım..
    bunun yei forum .. bu yapılan nedir.. 1 değil 2 değil kaç defadir kaç aydır devam ediyor.. bunları niye koruyorsunuz.. oynamayalım oyunu ozaman biz. bunlarla geçin karsılıklı prtlara kendi aranızda savaşın.. birbirinize ne yazacaksanız yazın..
    Bu yaptıklarınıza sebeb kaç kişi bıraktı oyunu, serverları birleştrdiniz oyuncu yok diye . aynen bu şekilde devam edin siğer serverlarıda birleştrrsıniz..
    alın resim bu yazı da ban değil..
    ben yazsam 1 ay mı versiniz ban bana..

başalrız yıne siz bu konuyu buradan kaldırırsınız . ben tekrar koyarım buraya siz ban verrisniz..devam edin.. bu yazıları yazıpta bu hakaretleri yapıpta ban yemeynlerin hiç suçu yok..
    Artemis yazıyorudu ya buraya biz insanız . biz değiliz demi.. bizim sabrımız yok değil mi.
    sürekli bir grup oyuncu tarafından hakarete uğrayacağız , cm / ca larınız bunlara ban vermeyecek biz bunlara cevap vediğimizanda ban yıyecez.. bu olyadan 1 saat önce yıne aynı oyuncular bana yazı ayzdı tahık etmek için.. ben ban yedim bunkara cevap verdimde o ban yediğimi cevabı okuyun nıye yazdığımı anlrsınız.. haklı olduğumu anlarsınız .. niye oraya o yazıyı yazmsım .. ayıp ayzacağım da geçtı bu artık ayıbı.. bundan önceki konuya yazdım oraya ne oduğunu bunun bana bize hakaret ediyrsunuz yazdınız.. ne bu yapılan...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Şubat 2019
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Chat banlarından şikayetçiyseniz supporta yazınız.

Bir oyuncu küfür ettide ban almadı mı? Ekran resmi alıp o oyuncunun profil linki ile birlikte saat tarihide ekleyip supporta yazınız.

Gerekli cevap verildiğinden konu kilit.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Şubat 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.