oyun chati.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tcares tarafından 20 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tcares

tcares User

demin yazdığım yaızyı niye kaldırdınız buradan.
    dün cevap verceğiz diye tehtt etmişsiniz.
    aynı soruyu kısaca tekrar soracağım.
    tr2 serverında herkes biliyor malum klan oyuncuları herkesin sülalesine küfür ediyor oyun chatinden ve aylarıdr devam ediyor bu sorun.. ban vermiyorsunuz onlara yan hesap açıp sürekli koro şeklinde küfür ediyorlar. bu sorunu hepniz bilyorsunuz..
    botları kapatamıyorsunuz anladık illegal program kulnnan ları kapatamıyonuz onuda anladık.. bunlara nıye bırsey yapmıyorsunuz.. chatten büyük harf yazanı banlıyonuzda bunları nıye banamıyorsunuz hesap kapatma sebebi değilmi chatten sürekli bu şekilde küfür etmek??
    ayrıca beni tehtit eden o fm report et diyen sayın fm buraya yazdığım yazıda hakaret etmedim değil mi..
    sende 1 saatten fazla o küfürlere muhatap ol ondan sonra tehtit et beni. tabi başka birşey yoksa . aylardır o oyuncular buradan küfür ediyor birşey yapılmıyor ya...
    ayrıca tekrar yazıyorum buraya bu ayzı yazılnca rahatsız olup kaldıryorsunuz da o küfğür ednlerden rahatsız olmuyırmusunuz

2. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,

Moderatör arkadaşım size olması gerektiği gibi cevap vermiş. Onların chat üzerinde herhangi bir yetkisi bulunmamaktadır. Böyle durumlarda chat'teki raporlama özelliğini kullanarak ya da tam ekran olacak şekilde ekran görüntüsü alarak destek birimine şikayette bulunabilirsiniz.

Size olması gereken çözüm yollarını söylediğim için konunuzu kilitliyorum. Lütfen böyle durumlarda direkt destek birimi ya da raporlama sistemini kullanınız.

İyi günler Dilerim.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.