OYUN CHATINDE KUFRE KARSI NEDEN BU KADAR SORUMSUZ DAVRANILIYOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ViЯA-КRDИZ™[DELI] tarafından 12 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayin Adminlerin dikkatine ,
    Malisef Chat ve forumlarda gorev Alan yeni admin ve cm ler malisef eskiden oldugu gibi , yogun kufre ve hakarete ugrayan oyuncularin haklarini savunmak yerine ozellikle gec saatlerde magdur kisilerin aleyhine cezalandirmalar yapmaktadir....
    Uzun zamndir bu oyunu oynayan kisiler olarak bu oyunda helde su son alti aydir , oyundan muthis bir kopmanin yasandigini gormekteyiz , nerdeyse tr2 nin yuzde 50 si hesaplarini satiliga cikarmis durumda herkes oyun birakiyor ...
    Bunun baslica nedeni ise supportun biz oyunculari ciddiye Almaz bir tavir icerisinde hicbir sorunumuzla ciddi anlamda ilgilenmeden , sanki biz oyuncularin bu oyunu sonsuza dek oynama mecburiyetimiz varmiscasina , Support meillerinde olsun Chat sorunlarinda olsun adeta bir hukumdar edasiyla tavir sergilemeleri biz oyunculari bu oyundan sogutmustur .....
    Artik hicbir sorunumuza muhatap bulamaz ve buldugumuz muhataplarinda verdigi ciddiyetsiz sonuc getirmeyen cevaplari bizleri caresiz cozumsuz bir sonuc karsisinda yilginliga ve bezginlige itmistir...
    Oyun adminlerin bu oyunda oynayan , kisilik sorunu ceen bazi oyuncularin , yillarca bu oyuna emek vermis seve seve oynamiz , aile ortaminda keyif alarak oynamis bircok oyuncuya chatten defalarca agir kufurler edildigi halde , bu kisilere adeta prim verircesine sadece basit Chat ban cezalari vererek , ciddi bir yaptirim uygulamayarak oyundan sogumalarina neden oluyorsunuz ......
    En yakin ornegini bu gece yasadik , bir oyuncu bir baska oyuncunun ailesine yapilabilece´k en agir kufru ediyor ve sadece chatten Chat admini tarafindan kick veriliyor... biz oyuncular bu cezaya teki gosterdigimizde ve bu tur kufurlere maruz kaldigimiz icin aileyi kutsal bildgimiz icin tepki olarak ,,,,,,,
    bu oyunu cm ve adminler korkak davrandigi icin cekilmez hale getiriyorsunuz dedigimiz icin 30 gun bu admin yuzunden ban cezasi aliyoruz
    Soruyorum simdi bizim lafimiz bu adminin zoruna gitmis sanirim peki bu kufur felan olmadigi halde biz bu kufurleri yerken neden bukadra cesur davranamiyorsunuzzzz.....
    simdi size soruyorum ben ne yapayimmmm , haketmedigim bu cezayi gercekten haketmem gerekecek bir seyler mi yapayim , sizin bize bunu yapma hakkiniz var mi

kolay gelsin saygilarimla.....

2. Merhabalar..2006 dan beri de ben oynuyorum kardeşim bu oyunda öğrendiğim en önemli işin KESİNLİK LE ÇETİ KAPALI YADA YAZMADAN OYNAMAK yoksa ne cm ne admin ler bu işi çözemezler..ben ve bu oyundaki hem cm hemde adminler defalarca...CUMHURİYETİMİZE VE ULU ÖNDER ATATÜRKÜMÜZE TÜRK BAYRAMIZA ..MALUM PKK TARAFDARI OYUNCULAR TARAFINDA hakaretler edildini biliyoz bi kez yazmıştım aynısını banladılar formda büyük ihtimalle yine banlancaz..BU YAPILAN HAKARETLER YALNIZCA 15. YADA 1 AYLIK BAN..YANİ AZİZİM.İÇİMİZDEN Bİ ADET FAZLA DEĞİL ADAM GİBİ ADAM ÇIKIP MAHKEMEYE VERİLSE KÖKÜNDEN BİTER BU İŞ..VESSELAM.EN FAZLA 2 SAAT DURUR BU YAZI..İDDAĞADA GİRERİM

3. HANÇER

HANÇER User

Selam öncelikle şikayetinizi dile getirmişsiniz ne güzel fakat atladığınız konu şu işlem yapılmıyor diyosunuz çoğu zaman serverlere girip küfür edenlerin hesabını ben kapatıyorum.Suporta gelen şikayetlerede bakıyoruz ve gereken yapılıyor.Eğer yapılmadığına inaniyorsanız diğer adminler tarafından direk maillerinizi hançer adminin dikkatine diye yazabilirsiniz.Ama yok siz sadece bu yazdıklarınız bizleri zan altında bırakmak için yazıyorsanız lütfen vazgeçin bundan asılsız ithamda bulunursanız ceza almanız normal.Gece saati sorun oluyor denildi eski sisteme geri döndük sizler huzur bulun diye.Sizin sunacağınız bir öneri varsa çözüm için yazın olur yolunu bulalım beraber.

4. bu konuda arkadasıma katılıyoruım lutfen bu konuda artık caydırıcı cezalar verılsın adam kufr edıyor cm kıck atıyor bunun yanlıs oldugunu banlanması gerektıgını soyledıgımızde bıze ban atılıyor tabıkı ısıne kerısmak ıstemıyoruz ama adam kayırıyor gıbı gelıyor bızede

5. DeDeDDD

DeDeDDD User

MERHABA . 2
    MERHABA ben 2 yılı askın suredır bu oyunu oyunuyorum. oyuna gerektıgı zaman bellı mılterda ucretler verıyoruz. bız bu ucretlerı verıyor ısek saglıklı bı ortam saglamak sızın sorumlulugunuz. oyunda cok fazla kufur hakaret ve kucuk dusurucu cumleler kulanılıyor. bu cumlelere 2 saat ban verılıyor. en az 1 hafta verılmelı. cunku kullanıcı ben kufurumu ederım 2 saat sonra chatımı kulanırım dıyor ve rahatlıkla kufurunu edıyor. ltfen sıkayetımızı dıkkate alın . ıyı gorevler..

6. Merhabalar ben yaklaşık 6/7 yıldır tr2 oyuncusuyum ve bu tür konulara çok şahit oldum ve ilgi,alaka,tespit vede cezalar eskisi gibi değil şu günümüzde eskiye kıyasladığımızda ilgi yok alaka tespit yok ve en önemlisi cezalar hiç caydırıcı değil lütfen bu konu hakkında acil bir şekilde bir yaptırım uygulanması gerekmektedir Saygılarımla...

7. -[MEDYA]-

-[MEDYA]- User

8. arakadasıma sonuna kadar katılıyorum kufurun hıc bır caydırıcılıgı olmadıgı ıcın sadece oyun chetınden banlama yapılmamamılıdır bız elımızden geldıgı kadar kufure karsı olmamıza ragmen her seferınde banlar bıze gelıyor bunun ıcın cm ve admınler taraflı oyun yonetıyolar bunun ıcın herkes esıt olmasını kufurun cezası ban degıl komple oyununu kapama olmalıdır

9. sayın admin, sızın bu konuyla ilgili banladığınız gemiler en fazla kaç gün ceza aldı? sorarım sıze 1 haftayı bulan oldumu ??
    pekı bu yazılan yazıda ne kufur ne de hakaret var ee bunun cezası 1 aymı? herzmzn söylediğim gibi sizlere en ufak bir cümle edildiğinde anın da 1 ay ama bizlere gerçek kürler edildiğinde bile 1 haftayı bulmayan cocuk avutucu göstermelik banlar.... adaletlimisiniz ? yada banlayan arkadaş gerçekden kendinimi tatmin ediyor??

10. Merhaba ,Bu konudan bende çok müzdaribim oyunda kişiler nick ve chat kullanarak oyunun kaliyesini oyuncuların kişiliklerine ağır hakaretlerde bulunuyorlar. Uygulanan cezaların hafif kaldığı ve bu konunun hafife alınmaması gerektiğini inanıyorum. İyi çalışmalar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Temmuz 2015
  11. SAYIN ADMINIM burada amac sizelri zan altinda birakmak amaciyla acilmis bir konu degildir , amacimiz kimseyi suclamak da degil , bu bize birsey kazandirmaz vakit kaybindan baska , yanliz burada bahsi gecen verilen cezalarin etkili olmadigi , oyunda bu sekilde oynamayi kendilerine adet haline getirmis oyuncularin , bu oyunu duzgun bir sekilde oynayan kisileri ciddi bir sekilde rahatsiz ettigini ve oyundan ciddi bir sekilde kopmalar neden oldugunu anlatmaya calistim....
    Bizler bir uyemize kufredildigi icin iki yil ic savas yapmis klan oyunculariyiz , ts mizde oyuncu arkadaslarimizin birbirlerine lan diye dahi hitap etmelerine dahi musade etmezken , artik oyun oyle bir noktaya geldiki kufredene kufretmek hak olmus diye dusunullmeye baslanmis ...
    Bu sekilde oyuncular caydirici cezalar almadikca sadece Chat ban la ceza almaya devam ettikce kimse kusura bakmasin bu oyunda zamanla kimse kimse kalmayacak , bu oyun sadece coluk cocugu oynadigi bir oyun olmaktan oteye gitmeyen siradan bir oyun olacak korkarim....
    bu oyunu ailesiyle oynayan bircok oyuncumuz oyunu birakmis ve halda birakmaya devam ediyorlar....
    taktir sizindir eger cm tepki alinca oyuncu bir ay ban alir ama oyuncu ailesine kufur edilince kick atilirsa ve bunuda bir admin yaparsa taktir size kalmis
    saygilarimla...

12. arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum.siz chat adminleri gereken cezaları veriyoruz diyorsunuz ama verilen cezalar en fazla haftalık oluyor.bırakın haftalık banlamaları o kişiler farklı hesaplara girip küfürlerine devam ediyorlar bunu yıl oldu söylüyoruz,hala bir çözüm üretmediniz.ayrıca chatte küfreden kişiyi banlamakta cm arkadaş geç kalıyor,uyarmaya kalktığımızda küfredeni değil uyarıyı yapanlarımız banlanıyor.biz bu oyunu hakkıyla oynuyoruz ve adam gibi oynayıp rakiplerimizi eziyoruz.bunun karşılığında bazı şerefsizler sadece küfrederek kendilerini tatmin etmeye çalışıyor.sizlerde seyirci kalınca iş çığırdan çıkıyor bizler şikayetten dolayı banlanıyoruz.küfreden nikle banlanan kişinin farklı niktende küfründe hesabı komple banlayın...cesur olun bizler size yeteriz

13. FeArLeS[!]

FeArLeS[!] User

• Vira Karadenize sonuna kadar haklıyım böyle ufak tefek cezalar verildiği sürece kimsenin kimseye saygısı kalmıyacak lütfen bir an önce birşeyler yapmanızı rica ediyorum saygılarımla

14. tabutçu99

tabutçu99 User

bence en iyi yontem darkorbıtte cunku diger oyunlarda herkes birbirine sovuyor bunu herkes biliyor

15. -[MEDYA]-

-[MEDYA]- User

SAYIN ADMİNLER DİKKATİNE şu cette yapılan hakaret ve küfürleri DİKKATE almanısı istiyoruz sadece ,bize karsı yapılanlara daha fazla tahammülümüz kalmamıştır böyle devam etmesıne sizin tarafınızdan toralas, tanıncakca ben ve klan arkadaşlarım oyundan sohumuş ve bıarkma karamız tamamen oyun u bırakma kararımız kesındir. EN YAKIN ZAMANDA BİZE YAPILAN HAKARET VE KÜFÜRLERİÖNLEMEK GİBİ yapılandırma yapmıyacaksınız bilelim. bu konunun takipciyiz. sıra SAYIN ADMİNLER BUNDAN SONRA OYUNU KALİTELİ GÜZEL VE REFAH YAPMAK SİZİN ELİNİZDE. SAYGILAR ADMİN.

16. sn adminler ___________
    Bu konu cidden çok önemli ve çözülmesi gereken bir konu.. chatti açarken çok tereddütte kalıyorum, yazmaya asla cesaret edemiyorum.. küfür olması anlayamıyorum, hadi anladım buna adminlerimizin ve cmlerimizin müsade etmesine aklım ermiyor bu küfürden dolayı ya oynamak istemiyorum yada bırakmayı düşünüyorum ..sayın adminler dikkatine lütfen çözmüm

17. mojito

mojito User

Sayin oyun yetkililerin , bu konu hakkinda ciddi bir sekilde igilenilmesini istyoruz . Cunku gercek anlamda biz oyuncularin rahatsizlik duydugu ve keyif almak icin girdigimiz bir oyundan malisef sinirlenerek kapatik ciktigimiz bir oyun haline donustugunu gormek bizi uzmektedir ..
    Özellikle takim liderimizin butun samimiyetiyle bu tarz kisilere yonelik cezalarin cok daha oteye tasinmasi Chat banla degil oyun hesaplarinin tamamen kapanmasini istiyoruz .. geriye kalan Temiz oyuncular sizlere yeter emin olun , aksi halde bizleride kaybediyorsunuz saygilarimla .

18. tabutçu99

tabutçu99 User

Beyler 2dk benim konumada baksanız konu alta alınıyor x3 başlıyacak

19. YARASA55

YARASA55 User

sureklı aynı sorunla karsılasıyoruz ve cetten uzak durmak zorunda kalıyoruz bazı yuzsuzler ıse yenı bır car acıp daha agır kufur edıp cıkıs alıyorlar o yuzden cezaların daha agır olmnasını ıstıyoruz caydırıcı olsun admınlerın dıkkatıne?

20. .oğlak.

.oğlak. User

sn admin
    arkadaşlar gerçekden haklı , Bizler bir gün bile chatte küfür edenlerin gemilerine , petlerine ve klan açılımlarına küfürller yazanların gemilerinin hiç bir zaman 1 ay ban aldıklarını görmedik . ama artık insanların canlarına tak ettiği anda sizlere yazdiği en ufak şeye 1 ay ban vermek ne kadar adaletli siz cvp verin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.