OYUN CHATINDE KUFRE KARSI NEDEN BU KADAR SORUMSUZ DAVRANILIYOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ViЯA-КRDИZ™[DELI] tarafından 12 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ((UZMAN))

((UZMAN)) User

sayin Admin ve cm ler ceza vrirken kendinize en ufak bir yanliz cumle karsisinda en ust seviyeden ceza verirken biz oyuncularin en mahremlerine en kutsallarina edilen kufurler karsisinda kurallar bundan fazlasina musade etmiyor diyerek chat ban la olayi gecistirmektesiniz .... bu haksizlik , bizler cm ve adminlere hakaret edilsin demiyoruz , fakat etki tepkiyi doguruyor , bu kotu niyetli kisilere bastan agir yaptirim uygulamis olsaniz isler bu noktaya gelmez ve bu niyette olan kisilerde bilirki ben kufredersen bu oyunda barinma sansim olmayacak ....

2. t*t*t

t*t*t User

size yazılan emaili okuduk bu yazıda 1 ay ban verilecek ne var .Bu gerçekden ilgili adminin yapmış olduğu haksızlığa delalettir.
    ailelerimize kadar küfür eden bir sürü insan var chatte hiçbiri 1 ay ban almıyor?? hepsi en fazla 3 5 gün ile geçiştiriliyor. Size göre bizlerin aileleri bu küfürleri hakediyor tabiki değilmi . ama size sadece cesur davranın dediler diye 1 ay gemi kapatma cezasını kim neye göre kime göre hakediyor....

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Temmuz 2015
  3. **50NC**

**50NC** User

arkadasa katılıyorum lutfen bu konu uzerıne fazlasıyla ehemmıyet verılsın lutfen

4. *TAKIL*

*TAKIL* User

sn admin daha 1 saat olmadı aynı durumla karşı karşııya kaldım . arkadaşlar çok haklı . chatte bana bir sürü hakaret içerikli yazı yazıldı cm niye ilgilenmiyorsunuz dediğim anda chatten atılan ben oldum bu neyin adaleti .....

5. maalesef dıyorum kı arkadas dogru soyluyor kufr artık oyun ıcınde kımılerıne gore sadelık gelıyor yeter artık sonıuna kadar yanındayız arkadas

6. tamamdır

tamamdır User

arkadaşlar çok haklı nedense asıl küfür edenler hep cezasız ama sizlerden şikayetci olduğumuz anda bizler ceza alıyoruz sebebini merak ediyoruz....

7. DiVaNe

DiVaNe User

kufur hic bir oyuncunun tasvip etmeyecgi ve aramizfda bu tarz oyunculari gormek istemedigimiz bir platform da duzgun temiz insanlarla oynamayi tercih ederiz , bu kisilere taviz verilmeden , kesinlikle agir yaptirimlar uygulanarak bunu ark niyetli kislere hissettirmeniz gerekiyor diye dusunuyorum

8. Prophecy

Prophecy User

onlar küfretmeyenle uğraşsın

9. Bakiniz, bunu aciktan yazmak zorundayim kusura bakmayiniz,

**►▓_βЦЯ§Д_β€Y!_▓◄** bu nik dun gece bir oyuncuya cahtten tartisma uzerine
    ´´ butun aile fertlerine selam soyle ......`` yazdi ...
    olaya ne cm nede admin mudahele Edip ceza vermedi , oyuncular israr edince nede ceza veilmiyor diye oyuncu chatten atildi sadece
    sadece bir kick .......
    bu nasil bir Adalet bu kisiyi biz defalarca kufrediyor kufurlu nik yaiyor , kufurlu klan ismi yapiyor diye sikayet etmisiz artik canimiza tak etmis Adam hic bitr sekilde ciddi bir ceza lamamis ve ayni tavirlara devam etmekte oldugunu gormsuz ,, en fazla aldigi ceza iki gunu gecmemis
    haliyle sinirlenip ve soyle yaziyoruz

FOLLOW-ME: BILMIYORUM KI
    FOLLOW-ME: pardon cm
    FOLLOW-ME: bu oyunu ve chate oynanmaz hale getiren bu korkak cm ve adminler
    FOLLOW-ME: kufre neden prim eriyorsunuz kardesim siz
    o oyuncuya kick atan admin bizim yazdigimiza 30 gun ceza veriyor
    soruyorum Sayin takim lideri biz oyunculari hic onuru gururu yokmu , bize dokunulunca kick ama cm ve adminlere yanlis bir sey yazilinca otuz gun ,
    ve bu kufur defalarca tekrarlanmis ve ayni kisi ve deflarca sikayette bulunulmus simdi biz nasil sabredelimmmmm

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Chatta yaşanan sorunları foruma değil supporta yapmalısınız buradan işlem yapamayız.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

11. HANÇER

HANÇER User

Yazdıklarınıza katılıyorum bazı konular yetersiz kalınıyor haklısınız yanlız bu durumlara kesinlikle göz yumulmuyor.Kimse küfür yemek istemez ve bizde chatte olsun forumda olsun supporta olsun küfür görmekten hoşnut değiliz.Yanlız güzel hoş yazıyorsunuzda san ki hiçbir işlem yapılmıyormuş gibi yazıyorsunuz özellikle yan hesap açıp küfür edilenlerin hesapları tesbit edilir ise 7 gün veya 14 gün kapatılıyor.Bizde merkezden gelen talimatlara göre hareket ediyoruz bunu unutmayınız.Belli kuralların dışına çıkamayız keyfi uygulama yapamayız yani.Ama bu konuya hassasiyeti yeterince gösteriyoruz.Yanlız ezbere yazmamanızı istiyorum bana kanıt atın suporta şu nick bu oyuncu diye yazın inceliyelim.Tesbit edilenlere gerekeen cezayı vereceğiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.