Oyun Clientindeki Gereksizlikler ve Yazı Karakteri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OZKAMAN tarafından 6 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OZKAMAN

OZKAMAN User

Merhabalar!
    Client arayüzündeki panoların bordurleri ve ikonlar gereğinden çok fazla yer kaplıyor.
    Mini Harita, PET panosu, Grup panosu, Chat ile Kullanıcı ya da Gemi panoları genelde hep açık ve 5'li slot (market, ayarlar, yardım, kapatma, tamekran) ile diğer hızlı erişim hazneleri zaten sabit. Bu halde ekranı kaplıyorlar. Çoğu zaman işaretlemeye engel oluyorlar. Yanlışlıkla basılabiliniyorlar. Bazen, görev takibi için o panoyu da açık tutmak gerekiyor. Grup panosunda 8 kişi varken ekranın bir tarafı iptal zaten. Olabildiğince kırpılıp, küçültülmelidirler. Butondaki ikon küçük, bordürü çok büyük. Çok gereksizler. Hiç değilse bordürlerini kırpın ya da sabit slotları açılır-kapanır yapın. Zenginleştirme panosu da çok büyük. Ayrıca, yazı karakteri çok okunaksız. Batone ve girift olmayan karakterler seçilmeli. Örneğin, Calibri Regular gibi tırnaksız, köşesiz olsa daha iyi olurdu. Köşegen, batone ve uzun kuyruklu karakterler birbirine giriyor. Söz gelimi, ambarımın ne kadar dolu olduğunu panodan okuyamayabiliyorum ama imleçi o sayının üzerine getirdiğimde farklı, ince bir karakterle sayıyı ayrıca yeniden gösteriyor; o karakterden okuyabiliyorum.

Son düzenlenen: 6 Mart 2018
  2. oben

oben User

iyi söylüyorsunda ekran yakınlığı %75 yaptığında okunmuyor işte ozaman imleci getirdiğinde çıkan yazı daha büyük olduğu için işe yarıyor..ayrıca yaşlılarıda düşünmek lazım yada yakın görme sorunu olanları..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.