Oyun çökme sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve umutbond007 tarafından 21 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yaklaşık bir saattir oyuna hiç giremedim bağlantı koptu yazıyor sürekli. Ara ara gidiyordu da hiç bu kadar uzun giremediğim olmamıştı. Şu anda yapılan bir işlem vs mi var yoksa sadece ben mi giremiyorum.

2. GhostRacer

GhostRacer User

V.O.T etkınlıgı bıtene kadar bu kopmalar ve donamalar surecek bence...

3. Sürekli bağlantı kopsa da şu an için Tr5 sunucusunda oyundayım. Porttan atlamıyor , PET çok geç açılıp kapanıyor ama oyundayım :) Buna sevinir olduk ...

4. Normalde gidip gelmesine alıştık da hiç bir türlü giremiyorum bi bucuk saat olucak nerdeyse

5. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Yaşanan sorunların farkındayız ve çok'da iç açıcı olduğu söylenemez ama bize gelen üzere size aktarabileceğim iyi bir haber var pazartesi oyundaki donma kasma kopma gibi sorunların çözüleceği yönde lütfen sabırlı olalım.

Keyifli Forumlar.

6. 1Lucy

1Lucy User

pazartesi oldu ve hala bi düzelme olmuş deil hala bağlantı sorunu

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Tüm sorunlar yazılım ekibi tarafından düzenlenecektir. Bu maksadla çalışmalar devam etmekdedir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.