Oyun çöktü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxNamikaze tarafından 14 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxNamikaze

xxNamikaze User

Oyun mu çöktü bende mi yok yani giriyorum zar zor az oynuyorum allaha emanet konfi bile değişmiyor sonra atıyor oyundan yine portalda doğuyorum. Pazar günü yapılacak şey mi aga çatur çutur kapı ve görev yapıyoruz ne güzel

2. Merhaba,

Öncelikle konunuzu uygun bölüme taşıdım.
    Oyunla ilgili sıkıntının farkındayız üst birimime bilgi vermiş bulunmaktayım.
    Sizleri anlıyoruz biraz daha sabretmenizi istiyoruz.
    Umarız kısa zaman düzelir.

İyi forumlar.

xxNamikaze bunu beğendi.
  3. xxNamikaze

xxNamikaze User

hocam sorun daha da beter oluyor gitgide bu sorunların kaynakları ve çözümün aşamaları ne durumda bilgi verirseniz oyuncular olarak seviniriz

4. uzayl80

uzayl80 User

mod sabedin diyo ben 4 yıldır sabrediyom allah kolaylık versin sizlere :p :D

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  5. haci.

haci. User

Mod başkada bi işe yaramıyo zaten sabredin raporladık kaç aydır oyun berbat özellikle hafta sonu pert. Biz oyuna para harcamaya devam ettikçe kimsenin umrunda olmaz

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  6. Merhaba,

Sorunların çözümü için uğraşılmaktadır.
    Test sunucusunun açılmasının sebebi de buydu.
    Teknik sorunların tespit edilip giderilmesini bekliyoruz, bazı sunucularda oyunda eskisi kadar takılma olmamaktadır.
    Umarız bütün sunucular sıkıntısız bir şekilde oyuncuların oynamalarına sunulur.

İyi forumlar.

7. uzayl80

uzayl80 User

sayın mod dün gece 1 dk içinde 4 sefer baglantı kopması yasand benim oynadıgım servarda sözde oyun için calışıyormuş öle deniyor faakt 1 saatlik test servarı acdıgınız test etmek için görüyoruzki sonuç aynı değişen bir şey yok adam gibi test etin şunu npc kesenler bile tak tak patladı baglantı kopması yüzünden

8. Merhaba,

Sunucularda zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor.
    Bazen de oyunda bağlantı kopması ve lag sorunları düzeliyor.
    Halen teknik sıkıntılar giderilmeye çalışılmaktadır.
    Bu süre zarfında biraz daha anlayışlı olmanızı rica ediyorum .

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.