oyun cok pahali

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 12 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yaw biz eski darkobrit istiyoruz oyun cok pahali olmaya basladi ve kimse kalmadi

millet hep hileye yoneliyor neden boyle tadini cikardilar suan oyuncu yok musteri var resmen

suan tr1 haritasinda geziyorum kimse yok 3,5 güçsüz gemiler gorev yapmaya calisiyor devamli onlarimni kesim cozemedim sordugum kisiler uri alamayan kasilamayan ve baska oyunlara yoneliyor

2. Merhaba ,

İlk olarak kırmızı ile yazdığım ve düzelttiğim yerdeki hitap şekli uygun değildi.

Konuya gelirsek Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde çeşitli konular var. Desteklerinizi oradan devam ettirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. •Kıyamet• o konuda haklisiniz ben o arkadaslari kesmeye kiyamiyorum bile ozur dilerim ama su bir gercek oyunda gunden gune kayiplar var tr1 de bir zamanlar pvp savaslari vardi ama suan kime sorarsam oyun pahali ve luks oldu diyorlar sizece hersey parami darkobrit suan izledigi yol bu uri fiyatlari olsun en ufak bir girisim yok 3D olayini yapacaklarina uri idnirim yada oyuncu kazanmaya yonelik calisma yapsalardi suan oyun dolu olurdu ben suan tahmin ediyorumki bor cok kisi 4,1 4,2 4 3 kasarak oyun da kalmaya calisiyorlar

sizler foruma bakiyorsunuz ama boyle seyleri iletin lutfen

4. Merhaba ,

Önceki mesajımda dediğim gibi Güncelleme ve Fikir Havuzunda uridium fiyatlarının düşürülmesi ile ilgili konu açılmıştı. Bölümde arama yaparsanız bulabilir ve desteklerinizi konu üzerinden devam ettirebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Bence kardeşimiz çok güzel bir konuya değinmiş.Bu şekil bi' üslup kullanmanızı yanlış buluyorum çünkü her türlü fikre saygılı olmak zorundayız.İyi forumlar dilerim.

6. yurube kim tutar seni adamsin

7. Fakirler oyun oynamasın demiş yukarıda bir arkadaş, umarım kendisi de fakirliğin ne olduğunu acı bir şekilde tecrübe eder.

-yeter123- bunu beğendi.
  8. "Zengin oyunu" "fakirler oynamasın" "cebinde otobüs yok oynumuza bulaşıyor" Geliri, boyu, saç rengi, oyun zevki, iq su kaç olursa olsun bu cimleler ağar cümleler. Ve kalkıp bunları böyle olan biri olsun olmasın ona karşı sarf etmek herşeyden önce insanlık, iyi niyet, saygı gibi unsurları "kendimde barındırmıyorum ben" diye bağırmaya benziyor. Bu oyun ve piyasadaki pek çok oyun "zengin oyunu" ibaresi ile ortaya çıkmadı. Elbet istisnalar var ama genelde oyun firimaları bunu tercih etmemeye çalışır, şahsende hoş bir davranış değildir bence. Ancak bu lafları burada böyle sarf ettikten sonra ne denir bilemedim. Genellemek gibi olmasın üstünede alınma arkadaşım ancak, özellikle ülkemizde müslümanın, dine bağlıyım, iyiyiz, yardım ediyoruz diye gezinen insan grupları içinde pahalı arabaları ile fotoğraflarını çekip, yediği yemeklerin altına saçma salak yorumlar yazıp internete yükleyip için için "salaklar bakın bende ne var, ben bunları alabiliyorum, babamın parası bol, bende görgüsüzün tekiyim, arap yağı bul bulunca..." gibi düşüncelere bürünüyor. Birde bende daha iyisi var bak **** diye cevap verenler oluyor. Gerçekten neler oluyor, nereden geldik, nereye gidiyoruz...

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuncu arkadaşlarımıza hitap ederken lütfen dikkatli olalım.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.