oyun değışıklerı hakkında bilgi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve selin_yaprak tarafından 31 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben oyunu 2016 da bırakmıstım yenıden başladım fakat oyunda bayaa degısıklıkler olmus kasılamıyorum urı kasamıyorum sılah alamıyorum lf2 bıle urıdıum ıle olmus nasıl kasılacagım yardımcı olurmusunuz

2. Karaca-Bey

Karaca-Bey User

Yerinizde olursam başlamadan bırakırım.. çünkü sen gelişene kadar yeni şeyler çıkar ki 1 seneyi bulur gelişmeniz.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  3. bana yardımcı olacak bırı olsa 1 ayımı almaz aslında ama artık herkes savaş derdınde olmus heryer dusman dolmus

4. Karaca-Bey

Karaca-Bey User

yardımmcı olurumda senin hangi serverde oynuyorsun birde nasıl ulaşacağiz :))

5. tr1-5 serverim

6. Karaca-Bey

Karaca-Bey User

Bende tr1 deyim:)

7. hangi şirkettensin peki

8. Karaca-Bey

Karaca-Bey User

Venüs şifrketler fark etmiyor artık:)

9. Gariban_ nickim

bu sene basında kodlu gemılerden cıkmıs 2019 ocakta felan onlardan bırı bana hedıye ederse cok mutlu olurum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Aralık 2019
  10. Karaca-Bey

Karaca-Bey User

teamspeak kullanıyormusun

11. hayır

konu kitlenebilir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Aralık 2019
  12. Bu başlıkta bulunan konuları incele. Sana çok faydası olacaktır. Mutlu yıllar dilerim.

13. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Kabul etmiş olduğunuz GİŞ Kuralları gereği hesap ticareti, devretmesi kesinlikle yasaktır.

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ocak 2020
    Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.