oyun donması yeter artık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RAMMFİRE tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

ben kafayı yiyecem bu oyun oyun donması yüzünden bi rahatca oynayamıyorum şu oyunu fps hep 30 larda eskiden ful 60 altı oynamazken şimdi hep 30'u görüyorum ve sürekli takılıyor oyun ve malesef oynayamıyorum en düşü grafiklere alıyorum yine 30 ???

--bilgisayar 8 gb ram i7 işlemcili 2 gb ekran kartı var
    --adobenin en son sürümü yüklü
    --Tarayıcıların çerezleri ter temiz
    --10 mg'bit sınırsız internet kullanıyorum
    --Daha yeni pcye format attım
    --Virüs taratımları tamam
    --oyun ekranında ayarlardan bilgi alma sınırsız'da ve donanım hızlandırma özelliği aktif
    --Bilgisayarın bakımları yeni yapıldı

şimdi bukadar şeye sorun ney ney ney anlayamıyorum kafayı yiyecem tüm oyunları rahatca oynuyorum 8 gb ram var ama şu oyunu oynayamıyorum bi yardım edin artık kafayı yemek üzereyim bilgisayarı çöpe atıcam sinirden hayır sorun ne anlamıyorum ??? bilmediğim birşeymi var ?? her türlü oyunu en yüksek ayarda oynuyorum ismi vermek olmasın ama teknelojinin o son oyunları dahil... ama gel görki darkorbiti oynayamıyorum şimdi böyle bir ekipmana nası ben bu oyunu oynayamıyorum ??

işin garip yani ben darkorbite nezaman girsem fanlar deli gibi çalışıyor sanki uçak kalkıyor sadece darkorbite girdiğim zaman oluyor bu..Ve dediğim gibi eskiden 60 fpsden aşşağı oynamazdım fakat şimdi sadece 30 fps oynuyorum

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. Merhaba ;

Flash player üzerine kurulu bir oyundan kusursuz bir performans bekleyemezsiniz. Browser oyunlari arasinda Darkorbit'in yeri bir başkadır. Flash player üzerine kurulu, Darkorbit'ten daha iyi ve sorunsuz bir oyun söyleyebilir misiniz bana?

Keyifli Forumlar.

3. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

seafight ??

aynı flash player üzerinden oynanan oyun en az darkorbit kadar oyuncusu var aynı şirket aynı şey fakat bizden daha rahat oynadıkları kesin.

4. Bu donma olayını sadece çılgın cubi de yaşıyorum yani x6 haritasına girmek imkansız sebebi nedir bilen varmı :?

sayın modum aynı şirketin oyunu olan farmerama diye oyun var jet gibi benim tahminim artık yetkililer darkorbitle ilgilenmiyorlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2014
  5. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

aynen katılıyorum seafighte öyle bi darkorbitte yaşıyoruz bu donma olaylarını güzelce düzeltemiyorlar bi türlü...

6. Hemen Seafight diye örnek verdiniz fakat görselligi konusunda da ayni fikirde misiniz?

Arkadaslar Seafight örnegini bir nebze anlarim fakat Farmerama ile Darkorbiti nasıl kiyaslayabiliyorsunuz? :)

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2014
  7. Ancasin

Ancasin User

Bence oyun karşılaştırması yapmaktansa bu oyun daha iyi hale getirilmeli donmaması açısından. Bugün 5 günlük %50 tp alıp 22 tane görev bitirmeyi planladım 1 haftadır, böylece yaratık kesme görevlerimin hepsi bitmiş olacaktı ama görev almak mümkün değil tıklayamadım görevlere 7-8 kere tıklayınca görevin içeriği açılıyor. Foruma geliyorum fare çatır çatır çalışıyor. Normalde de donuyordu ama bende 5-10 dk falan sürüyordu o normaldir diyorum ama şimdiki 2-3 gündür var.

8. Oyunda bir sorun olduğunu biliyoruz ve teknik ekibimiz çözmek için uğraşıyorlar. Telafi veya özür için herhangi bir şey verirler mi bilemiyorum.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.