oyun donması !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MuratHancı tarafından 12 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Siz dark orbit yönetiminin bu kasmaları kendinizin tezgahladığını artık kendi gözlerimle gördüm hafta sonuna girdik 2 saattir kasmadan oynadığım oyunu hafta sonuna girdiğimiz an kasmadan dolayı oynayamıyorum bile amacınız nedir para kazanmaktanmı sıkıldınız oyuncu kaybetmek için abuk subuk şeyler yapıyorsunuz bu ne terbiyesizliktir.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Yönetim neden oyunu bozsun ,oyun daha akıcı olur ise bence oyuncular daha keyifle oynar ,kapı yapar ,güclendirici alır, uridium çeker v.s
    Yani oyunu dondurmak bence yönetim için avantajlı bir durum değildir.

Keyifli forumlar..

Qυαѕм bunu beğendi.
  3. sizce öyle modum fakat başka bir iş dönüyor, her hafta sonu bu sorunu yaşıyorum bilgisayarım yada internetim kötü olsa tamam diyeceğim ama 50mb internet kullanıyorum i7 işlemcili 8gb lık ekran kartı olan pc kullanıyorum hafta içi hiç sorun yok fakat cuma gecesi saat 3 yada 4 ten sonra hafta sonu oyun komple lag da kalıyor. Tekrar ediyorum hafta içi hiç bir sorun olmuyor.

4. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Özellikle hafta sonları oyun donmalarının farkındayız. Sizinde dediğiniz gibi bunlar sadece hafta sonu oluyor çünkü birçok gemi hem galaksi kapılarında indirim olduğu için hemde özellikle pazar günleri x2 olduğu için normalden daha fazla insan oyuna giriyor.

İyi forumlar.

5. Modum hafta sonu oyuna giren gemilerin belki 50 katı geminin oyunda oldugu zamanları bilirim ozamanlar grafiklerde düşüktü kasma olmazdı şimdi neden bu şekilde art niyet söz konusu.

6. BU1KİN

BU1KİN User

SONUNA KADAR HAKLISIN KARDEŞİM. Hafta içi cok güzel hafta sonları lagdan oyun oynayamıyorum oyunu bırakacam sırf bu yüzden!!!!!!

DARKORBİT YÖNETİMİNİN DİKKATİNE.

Hafta sonları oyun oynayamıyoruz, oyununuzdan belli bir miktarda alış-veriş yapıyoruz ama lagınız beni ve çevremdeki oyuncu arkadaşlarımı oyundan soğuttu.Lag önümüzdeki hafta sonu da yine böyle olursa, hep beraber oyunu bırakacağız. DİKKATİNİZE!!!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ocak 2018
  7. titans___

titans___ User

yönetim uyuma da deesek fark edyorumu yıllardır ne sorunlar var lagı görünce kapatyorum yki para yatrmamışım diyorum sakinleşyorum insanlar denilen canlılar nelre önem verir para verir bu yönetim süper anlama özürlü ******** olmadıklarını bilyoruz yani olmamamalı heralde veya yönetimin beyin ölümü gerçekleşmiş tıp çare bulamyor bunlara heralde ha bu mesajı çevirecek admin de olmadığıına göre hani bu trdeki adminlerde herkes memnun diye mesaj atyor heralde

8. Panter

Panter User

haklısın kardeşim şuan bile çok pis donma yaşanıyor sadece bizde değil herkez chatten yazıyor

9. Hangi server?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.