Oyun donması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ДŁŦIPДЌŁДŔ tarafından 5 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın yetkililer oyun donuyor oynayamıyoruz lütfen bi çaresine bakın

2. Buradakilerin yapacak birşeyleri yok, böyle olacağını en yetkililer dahil herkeste biliyordu, oldukça saçmasapan bi oyun oynuyoruz, bi bırakamadık gitti üstelik bigpointin tüm ilgisizliğine rağmen.

3. Biraz önce başladı evet ama şiddetli değil umarım artma ve en kısa sürede sonlanır.

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim lütfen forum kurallarına uygun olacak şekilde yazınız.
    İnternet bağlantınız ve bilgisayar özelliklerinizden kaynaklı sorun olabilir. Şayet şuan oyun normal şekilde tarafımca oynanmaktadır.
    Lütfen internet bağlantınızı test edermisiniz ?

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2018
  5. tr2 ye gelip bi bakabilirsiniz isterseniz donma varmı yokmu

6. BlueSparkk

BlueSparkk User

Yeni haritada inanılmaz bir donma var. 2 saniye hareket ediyoruz 30 saniye donuyor. donma dediğim gemi bir yerde iken başka bi yerde hala hareketsiz gözüküyor.

7. İnanır mısın bende tam oyun donmalar bitti diye konular açtım allahım bu nasıl bir oyun yemin ediyorum akıl sır ermez... Mantıktan bu kadar uzak bir şey olamaz.

Yenilik getiliri oyun donar, sunucu birleştirilir oyun donar hesaplar sıkışır, telafi dülü verilir oyun donar telafiler zarar görür...

3.parti yazılımlara izin verilemez ama rastlantısal bir oran ile tarama yapılır :D Komedi ya komedi. Bir şey diyim mi toplasan şurada 2-3 bin kişiyiz... Bütün tr sunucuları Belki o kadar da değil :D

Diğer oyunlar inanılmaz bir seviyede... Ben en iyisi uçuş simülasyonuna geçeyim çok sıkıldım.

8. WolfWar

WolfWar User

TR1 de aşırı bir donma ve lag var ki bu kişisel değil chat e bakarsanız herkes şikayetçi.

9. Yaklaşık yarım saattir oyun aşırı donuyor raporlayınız hemen!

Donma düzeyi yani donma başladığında en az 5-10 saniye sürüyor bu duruda yaklaşık 2-5 dk arasında tekrarlanıyor anlamı... Burnumuzdan geliyor...

OYUN TARİHİNDEKİ EN BÜYÜK DONMALARI YAŞIYOR ŞUAN.

Son düzenlenen: 5 Aralık 2018
  10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Oyundaki donma problemi üstlerim tarafından raporlanmış ve gerekli çalışma başlamıştır.

İyi forumlar.

11. Blood_Rose

Blood_Rose User

oyundan çıkış aldım 5 sn yerine 30 sn bekledim sonra cıktı sorun yaşamayan admin nerede yasıyor yani bilelim de bizde kütüğü ora aldıralım

12. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Size cevap verdiğim saatlerde sorun yoktu belki o an yeni başlamış olabilir.
    Sorun merkeze iletilmiştir. Oyun sürekli yenilenip gelişmekte bu gibi sorunlar düzelicektir emin olabilirsiniz.

İyi forumlar

13. forumda moderatör olmakta zoriş, şu yukarıdaki sözleri kendiniz bile inanmadığınız halde yazmak durumundasınız 10 senedir oyun düzele düzele bi hal oldu, gerçekten zor bir iş.

14. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bizlerin görevi sizlere yardımcı olmak ve varsa sorunlar istekler bunları merkeze raporlamaktır. Bu yaşanan sorunları unutmayın bizlerde bir oyuncuyuz sizler gibi ve bizde yaşıyoruz.

İyi forumlar

15. Elbette bu durumu çok iyi anlıyorum tek merak ettiğim ne karşılığı buna katlanıyorsunuz yada şu şekilde sorayım aldığınız ücret (bunun para olması şart değil) bunca savunmaya değiyormu?

16. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu gibi özel soruları cevaplamıyoruz, lütfen tekrar sormayınız.

Tüm takım arkadaşlarım burada gönüllük esasında sizlere yardımcı olmaktadır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.