Oyun Donması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _darkpasıon_ tarafından 20 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Pazar günü saat 1 civarında beta kapısındaydım 2 hayat vardı ve bi anda oyun bugta kaldı nereye kaçsamda sibelonlar dalıyordu o anda chata baktım chatte de herkes yazıyordu oyuna noluyor kapım gitti felan diye neyse ben patladım 1 kere daha girdim gene bi anda aynı sorun oluştu ve gene patladım beta kapım kapandı supporta 2 gündür aralıksız yazıyorum 2 gündür tek verdikleri cevap önbelleği silin internetten müzik açmayın başka da yazdıkları bişey yok

YETKİLİLERE SESLENİYORUM BOŞ YOLUNDA 1 HAFTADA AÇTIĞIM KAPI GİTTİ . SUPPORTTA YAPTIĞI HİÇ BİŞEY YOK Bİ TEK BENDE DEĞİL HERKESDE BU SORUN OLDU

SERVER : TR2 LÜTFEN BİR ÇÖZÜM GETİRİN ARTIK KAPIMI GERİ GETİRİN !!

2. Merhaba ;

Cumartesi günü oyun gercekten kötüydü. Pazar günü girmedigim icin bir yorum yapamayacagim. Fakat magduriyetinizi anliyorum. ID'nizi konu icerisine yazarsaniz konuyu ilgili yerlere iletip kapinizin geri verilmesini bizzat talep edecegim.

Keyifli Forumlar.

3. _darkpasıon_ haklısın.

O gün bende gama kristallonları yapıyordum.Oyunda düzgün devam ederken bir anda kasmaya başladı ve 35 bin darbe ile kurtuldum.10-13 e yakın kristallonları köşelere göndermeme rağmen.

Umarım hakkını verirler.

4. 90065646 buyrun tekrardan teşekkür ederim ●MΔŇÌ√ΣŁД● eğer geri gelirse dualarımı eksik etmiyeceğimi bil :)

Teşekkür ederim polatalemdar311

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 May 2014
  5. Merak etmeyin, ilgili yerlere iletildi bile. Ben teşekkür ederim.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.